Statul este eșuat. OK, dar este sau nu este Loredana operată estetic? 

15 nov. 2021
464 Afișari
Statul este eșuat. OK, dar este sau nu este Loredana operată estetic? 
Iar cei care au o problemă și mai mare decât mai mare sunt cei care citesc acest articol pentru că au crezut că chiar aici se discută serios despre adevăratul adevăr al operațiilor estetice ale Loredanei.

Este tot ce (mă) mai interesează astăzi. Că doar de politică ne-am cam săturat în ultimii 30 (treizeci) de ani. Acolo e clar: politica este peștera lui Ali Baba și a celor 40 (patruzeci) de Toți. Case closed. La fel ca și dosarul Revoluției sau al lui 10(zece) august. Sau al Mineriadei. Sau al lui Gheorghe Ursu și așa mai departe.

Într-o lume legată intergalactic tehnologic, care a schimbat valoarea culturală cu valoarea dată de rating, expertiza cu influencingul și săritul corzilor cu călăritul coardelor, cei mai interesanți oameni au devenit cei mai priviți oameni. 

Pentru că de-aia câștigă, mămicule, un fotbalist de vârsta lui fii miu cel mare, un miliard de dolari: pentru că e privit. Iar cei mai priviți oameni sunt cei mai bine plătiți oameni, conform regulilor de piață, cață și sfadă, ăhăăă, încă de pe vremea gladiatorilor.

Entărteinmănt, nenicule! It’s all about it

Ce se întâmplă la televizor azi este tot ce mai contează pentru majoritatea scalvilor care se întorc „de la serviciu”. Pentru că, da, omenirea a ajuns ca musca de lampă, că p-ai de kkt o lăsăm pentru lumea politică, așa cum am stabilit.

Într-o lume în care s-a  desființat circul din milă pentru animale și împotriva, nu-i așa, exploatării lor fizice și emoționale și într-o lume atât de transformată și deformată tehnologic, într-o lume in care mâncarea a ajuns atât de suficientă încât se aruncă aproape jumătate din ea, cel mai important lucru rămas este, nu-i așa, nu iluminarea spirituală, ci Circul. 

Și, vorba fostului meu coleg de la Cațavencu, Mantzy, dacă și Papa a dat like (sau cel puțin contul lui de insta) unei fotografii cu un model brazilian aproape în curul gol, “este știrea mileniului”, atunci de ce ar mai fi ceva imoral în faptul că Loredana minte când zice cum că nu s-a operat estetic? Sau nu minte!?  Sau minte?

Statul este eșuat. OK, dar este sau nu este Loredana operată estetic? 
Statul este eșuat. OK, dar este sau nu este Loredana operată estetic?

Who the f@ck cares? Poate doar celor care se uită la ea

Acuma, să  punem problema altfel:  Cine (nu) se uită la ea pentru că s-a operat!? Cei care privesc șoul ăla în care Loredana arbitrează niște unii care fac rating. Deci, dacă are cineva o problemă, aia nu este Loredana, ci cei care se uită la ea, din moment ce la soare încă te mai poți uita. Iar cei care au o problemă și mai mare sunt cei care discută despre asta. Iar cei care au o problemă și mai mare decât mai mare sunt cei care citesc acest articol pentru că au crezut că chiar aici se discută serios despre adevăratul adevăr al operațiilor estetice ale Loredanei.

Statul este eșuat. OK, dar este sau nu este Loredana operată estetic? 
„Iar cei care au o problemă și mai mare decât mai mare sunt cei care citesc acest articol pentru că au crezut că chiar aici se discută serios despre adevăratul adevăr al operațiilor estetice ale Loredanei.Ț

Iar cei care au cea mai mare problemă de fapt, sunt, nu -i așa, cei care nu au ce mânca, deși, aproape jumătate din mâncarea de pe masa celor care se uită la Loredana azi se aruncă.

Hai, Doamne Ajută, să nu ne autodistrugem chiar toți, ci doar ăia care se uită la teve o medie de șase ore sau șase ore și jumătate pe zi și sau pe noapte.

PS Loredana este operată. Sigur sigur.  Și arată cam la fel ca trauma mea de când eram mic cu morții ăia înecați pe care-i vedeam eu scoși pe plajă, unde mă mai ungea și mama cu nămol pe la încheieturi.

Nota B365.ro: Liviu e singurul care poate face lumină în chestiunea presantă a operațiilor estetice pe care Loredana și le-a făcut sau. nu. Dar nu este singura chestiune în care poate face asta, după cum se poate vedea și mai jos:

Cookies