Stații noi pentru linia 203. STB: Autobuzele vor opri și pe Aleea Teișani, în „Drumul Pădurea Pustnicu”, începând de vineri

22 feb. 2024
623 Afișari
Stații noi pentru linia 203. STB: Autobuzele vor opri și pe Aleea Teișani, în „Drumul Pădurea Pustnicu”, începând de vineri
Stații noi pentru linia 203. STB: Autobuzele vor opri și pe Aleea Teișani, în „Drumul Pădurea Pustnicu”, începând de vineri. Sursa foto: Facebook/ Asociația de Dezvoltare Intercomunitară - TPBI

STB îi anunță pe călători că, începând de vineri, 23 februarie 2024, linia 203 va avea două noi stații. Acestea se află pe Aleea Teișani și se numesc „Drumul Pădurea Pustnicu”.

STB anunță stații noi pentru linia 203

Societatea de Transport București (STB) anunță că autobuzele liniei 203 vor opri în două stații noi, pe Aleea Teișani:

Pe Aleea Teișani, autobuzele 203 vor opri în noile stații „Drumul Pădurea Pustnicu”

Începând de vineri, 23 februarie 2024, autobuzele liniei 203 vor opri și pe Aleea Teișani, în stațiile noi „Drumul Pădurea Pustnicu”.

Cele două noi stații se află pe ambele sensuri de mers, între stațiile „Greenfield” și „Pasaj Otopeni”.

Stațiile sunt înființate la cererea călătorilor, iar Comisia Tehnică de Circulație a Municipiului București a dat avizul, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI):

În urma solicitărilor primite din partea călătorilor și a avizului Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului București, începând de vineri, 23.02.2024, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI) a dispus ca autobuzele liniei 203 să oprească, pe ambele sensuri de mers, în noua stație „Drumul Pădurea Pustnicu”, situată pe Aleea Teișani.

Amintim că, începând de sâmbătă, 17 februarie 2024, autobuzele liniei 203 opresc și pe sensul de mers spre capătul de linie „Piața Victoriei”, în noua stație „Pasaj Otopeni”, aflată pe Aleea Teișani, între stațiile „Greenfield” și „Pasaj CFR Otopeni”.

Troleibuzele 70 și 79 vor opri și în stația „Baba Novac”

Tot începând de vineri, 23 februarie 2024, STB anunță că troleibuzele liniilor 70 și 79 vor opri și pe sensul de mers spre capătul de linie „Bulevardul Basarabia”, în stația „Baba Novac”.

Stația „Baba Novac” se află pe Str. Baba Novac, după intersecția cu Șos. Mihai Bravu, stație comună cu cea a liniilor de autobuz 311, 330 și N104.

Motivul pentru care troleibuzele liniilor 70 și 79 vor opri și în stația „Baba Novac”:

pentru facilitarea conexiunilor de transport în această zonă, transmite STB.

Te-ar mai putea interesa și: ESENȚIAL | Trollino circulă, de luni, pe traseul 61. Este prima linie de autobuz transformată, în ultimele decenii, în linie de troleibuz. Astfel, 336 dispare | VIDEO

Cookies