Stația STB – Hristo Botev, suspendată temporar. Schimbarea intervine în urma incendiului de pe Calea Moșilor

08 apr. 2022
1271 afișări
Stația STB - Hristo Botev, suspendată temporar. Schimbarea intervine în urma incendiului de pe Calea Moșilor
Stația STB - Hristo Botev, suspendată temporar. Schimbarea intervine în urma incendiului de pe Calea Moșilor | Sură foto: Facebook-Primaria Sectorului 2 - Politia Locala

Poliția Locală a Sectorului 2 a anunțat vineri, 8 aprilie 2022, că stația de tramvai Hristo Botev de pe Calea Moșilor urmează să fie suspendată temporar, la solicitarea STB.

Stația STB – Hristo Botev, suspendată temporar

Poliția Locală a Sectorului 2 a anunțat, printr-o postare făcută pe pagina de Facebook, că va fi suspendată temporar stația tramvaiului 21 Hristo Botev, aflată pe Calea Moșilor. Decizia a fost luată în urma undei solicitări făcută de către conducerea Societății de Transport București (STB).

Respectiva stație era amplasată, lângă imobilul ce a fost grav afectat de un incendiu violet de seara trecută, care a cuprins circa 300 de mp din acoperișul clădirii. Astfel că, pentru siguranța călătorilor s-a luat decizia de a suspenda temporar această stație. Schimbarea intervine de vineri, 8 aprilie 2022.

Data la care aceasta urmează să fie redeschisă va fi comunicată ulterior, conform anunțului făcut de Poliția Locală.

Incendiu puternic seara trecută pe Calea Moșilor

Joi seară, un incendiu puternic a izbucnit la o casă de pe Calea Moșilor din București. Respectivul imobil avea parter, un etaj și mansardă. Focul a pornit de la acoperișul clădirii și a afectat o suprafață de aproximativ 300 de mp.

Pentru a permite pompierilor să stingă flăcările, Brigada Rutieră a instituit anumite restricții de trafic în zona respectivă. Astfel că, între Strada Paleologul și Bulevardul Hristo Botev, circulația a fost oprită, până la lichidarea incendiului.

La fața locului au fost prezente 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări, o ambulanță SMURD și o descarcerare.

Misiunea pe care pompierii au avut-o a fost una dificilă, deoarece spațiul era unul extrem de îngust, iar în zona se aflau foarte multe linii de alimentare electrică pentru tramvaie. Din fericire în urma acestui incendiu nu au existat victime.

Cookies