Stația STB „Gara de Nord” revine la amplasamentul de bază. Schimbarea se aplică săptămâna aceasta

23 feb. 2022
7932 Afișari
Stația STB „Gara de Nord” revine la amplasamentul de bază. Schimbarea se aplică săptămâna aceasta
Stația STB „Gara de Nord” revine la amplasamentul de bază. Schimbarea se aplică săptămâna aceasta. Sursă foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București anunță că stația „Gara de Nord” revine la amplasamentul de bază. STB spune și care este data la care se aplică schimbarea.

Stația STB „Gara de Nord” revine la amplasamentul de bază

Au fost finalizate lucrările la rețeaua de apă potabilă de pe Calea Griviței, pe tronsonul cuprins între Strada Pandele Țăruşanu şi Strada Constantin Disescu.

Astfel, STB anunță că începând de joi, 24 februarie 2022, stația „Gara de Nord”, corespunzătoare liniilor 65, 86, 97, 105, 282, 610, N117 și N610, aflată pe Calea Griviței, pe sensul de mers spre Bulevardul Bucureștii Noi, va reveni pe amplasamentul inițial, înainte de intersecția cu Strada Constantin Disescu.

În același timp, Societatea de Transport București îi anunță pe călători că, vehiculele de transport public ale liniilor 65, 86, 97, 105, 282, 610, N117 și N610 își vor relua circulația pe banda proprie de pe Calea Griviței, pe sensul spre Bulevardul Bucureştii Noi.

Alte modificări anunțate de STB în ultima perioadă

Amintim că, linia autobuzului 406 a revenit pe traseul de bază, începând sâmbătă, 19 februarie 2022. Au fost finalizate lucrările desfășurate la rețeaua de canalizare de pe Șoseaua Independenței, din localitatea Căldăraru.

Astfel, autobuzele cu indicativul 406 circulă pe traseul următor:

  • pe sensul de mers spre capătul de linie „Căldăraru”: Șoseaua Dudești-Pantelimon, Șoseaua Gării Cățelu, Șoseaua Pantelimon, rond „Granitul”, Șoseaua Pantelimon, Bulevardul Biruinței, Șoseaua de Centură, Șoseaua Cernica, Strada Decebal, DC 55, Șoseaua Independenței;
  • pe sensul de mers spre capătul de linie „Republica”: Șoseaua Independenței, cu întoarcere în rondul de la limita administrativă a localității, Șoseaua Independenței, DC 55, Str. Decebal, Șoseaua Cernica, Șoseaua de Centură, Bulevardul Biruinței, Șoseaua Pantelimon, rond „Granitul”, Șoseaua Pantelimon, Șoseaua Gării Cățelu, Șoseaua Dudești-Pantelimon.

De asemenea, Societatea de Transport București a modificat mai multe trasee din oraș din cauza lucrărilor de construcție pentru pasajul de la Bulevardul Alexandru Obregia din Sectorul 4 al Capitalei: STB suspendă linia unui troleibuz și modifică alte 5 linii de autobuz

Cookies