Stația STB „frumos-mirositoare”. Călătorii care așteaptă autobuzul la „Piața Victoriei”, întâmpinați de un miros plăcut de la odorizantele proaspăt montate

07 nov. 2023
8226 Afișari
Stația STB „frumos-mirositoare”. Călătorii care așteaptă autobuzul la „Piața Victoriei”, întâmpinați de un miros plăcut de la odorizantele proaspăt montate
Stația STB „frumos-mirositoare”. Călătorii care așteaptă autobuzul la „Piața Victoriei”, întâmpinați de un miros plăcut de la odorizantele proaspăt montate. Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB (fostul RATB) București

Într-o stație STB din București, călătorii sunt întâmpinați de odorizante automate, menite să aducă un miros proaspăt. Odorizantele au fost montate în partea de sus a stației „Piața Victoriei”, în suporturi speciale.

„Dacă tot stai în stație, măcar să miroasă frumos”

În stația „Piața Victoriei”, cineva a montat odorizante automate pentru a crea o atmosferă cât mai plăcută pentru bucureșteni. Nu se știe dacă acest lucru a venit din partea unui călător sau din partea STB-ului.

Astfel, dacă așteptați autobuzul în stația respectivă, să nu vă speriați dacă auziți, din când în când, câte un „fâs-fâs”. Acel zgomot va veni alături de un miros plăcut.

Un călător a fotografiat stația respectivă de autobuz și a publicat imaginea pe pagina de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București”, alături de descrierea:

Dacă tot stai în stație, barem să miroasă frumos.” (V. C.)

Odorizante parfumate în stația „Piața Victoriei”
Odorizante parfumate în stația „Piața Victoriei”. Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB (fostul RATB) București

Mai mulți internauți au văzut postarea și s-au amuzat pe seama ei. Unul dintre ei a spus că acele odorizante au fost puse acolo pentru David Popovici, după ce a fost surprins luând prânzul într-o stație STB:

L-au pus pentru David Popovici, știind că de acolo ia autobuzul.” (S. M. D.)

Citește și:

Alt internaut a spus că este o idee bună:

Ce tare!” (G. G.)

Călătorii s-au plâns adesea de mirosul neplăcut din mijloacele de transport în comun

De-a lungul timpului, mai mulți călători s-au plâns, pe pagina de Facebook menționată anterior, de mirosul neplăcut din unele vehicule STB. În special în perioada verii, atunci când este foarte cald, iar aerele condiționate ori nu funcționează, ori funcționează și nu fac față la toți călătorii.

Astfel, călătorii au fost nevoiți să suporte, de cele mai multe ori, mirosul.

Acum, problema din autobuze/tramvaie/troleibuze nu a fost rezolvată, dar, cel puțin în stația respectivă, călătorii se pot bucura de un miros plăcut înainte de a urca în mijlocul de transport în comun.

Te-ar putea interesa și:

Cookies