Stația STB de autobuz „Șoseaua Pipera” va fi mutată temporar. Unde va fi reamplasată și când intervine modificarea

27 mai 2022
459 Afișari
Stația STB de autobuz „Șoseaua Pipera” va fi mutată temporar. Unde va fi reamplasată și când intervine modificarea
Stația STB de autobuz „Șoseaua Pipera” va fi mutată temporar. Unde va fi reamplasată și când intervine modificarea | Sursă foto: Facebook-Societatea de Transport București - STB SA

STB a anunțat că stația de autobuz „Șoseaua Pipera” va funcționa pe un alt amplasament. Relocarea temporară a acesteia va fi făcută pentru a permite executarea unor lucrări.

În stația de autobuz „Șoseaua Pipera” opresc autobuzele 301

Societate de Transport București (STB) a anunțat astăzi, că începând de sâmbătă, 28 mai 2022, stația de autobuz cu numele „Șoseaua Pipera” va fi reamplasată temporar.

În această stație opresc autobuzele liniei 301. Modificarea va fi făcută pentru a se putea permite executarea unor lucrări de ridicare a unui imobil.

Stația de pe Strada Nicolae Caramfil va fi mutată la o distanță de 33 de metri de locul actual, spre Bulevardul Aerogării, pe sensul de mers către „Piața Romană”.

STB a transmis următorul mesaj:

Menționăm că, pentru prevenirea incidentelor neplăcute în zona afectată, circulația pietonală va fi restricționată temporar pe trotuarul din dreptul imobilelor nr. 69 şi 71 de pe Str. Nicolae Caramfil, aceasta urmând a se desfășura pe trotuarul opus.

Nouă linii de autobuz vor avea traseele modificate în weekend

În acest weekend va avea loc în București evenimentul sportiv „The Color Run”. Cu ocazia desfășurării acestuia vor fi făcute modificări de trasee pentru nouă linii de autobuz ale STB.

Modificările vor fi în vigoare sâmbătă, 28 mai 2022, între orele 14:00 – 20:00.

Liniile de autobuz care vor fi afectate de aceste modificări de trasee sunt: 104, 116, 117, 123, 133, 312, 313, 323 și 385.

În intervalul mai sus menționat traficul rutier din București va fi restricționat pe:

  • Bulevardul Mircea Vodă (inclusiv parcarea Bibliotecii Naționale),
  • Bulevardul Unirii,
  • Piața Alba Iulia (fără să fie afectat traficul rutier din rond).

The Color Run este un eveniment sportiv necompetitiv, în care nu se ține cont de timpul de alergare pe care îl obțin participanții la cursă.

La fiecare kilometru parcurs, concurenții trec printr-o poartă unde sunt colorați cu pudră 100% naturala, pe baza de amidon de porumb.

Evenimentul a avut loc în România pentru prima dată în anul 2014, după ce și-a câștigat popularitatea în Statele Unite ale Americii.

Cookies