Stația STB de autobuz „ASE”, mutată temporar. Schimbarea intervine de sâmbătă

15 iul. 2022
2270 Afișari
Stația STB de autobuz „ASE”, mutată temporar. Schimbarea intervine de sâmbătă
Stația STB de autobuz „ASE”, mutată temporar. Schimbarea intervine de sâmbătă. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

Din cauza unor lucrări la rețeaua de termoficare, STB anunță că stația de autobuz „ASE” va fi mutată temporar. Schimbarea se aplică de sâmbătă, 16 iulie 2022.

STB: Stația de autobuz „ASE”, mutată temporar

Societatea de Transport București le transmite călătorilor că, temporar, stația de autobuz „ASE” va fi mutată.

Astfel, începând de sâmbătă, 16 iulie, stația de autobuz „ASE”, corespunzătoare liniilor 131, 301, 331, 331B și N119, aflată pe Calea Dorobanți, pe sensul de mers spre Şoseaua Ştefan cel Mare, va fi reamplasată temporar la o distanță de aproximativ 17 metri spre Piaţa Dorobanţilor.

STB permite desfășurarea unor lucrări la rețeaua de termoficare de pe Calea Dorobanţi.

Ce mai anunță STB

Începând de sâmbătă, 16 iulie 2022, linia autobuzului 673 va fi scurtată între „Turnu Măgurele” și stația „Șoseaua Mihai Bravu”.

Linia navetă de autobuz 673, care asigură transportul călătorilor pe durata suspendării liniei de troleibuz 73, va circula pe un traseu modificat, între capătul de linie „Turnu Măgurele” și intersecția Calea Văcărești/ Bulevardul Tineretului. Cauza: ambuteiajele produse în zona Piața Unirii, ca urmare a lucrărilor de consolidare a Pasajului Unirii, dar și înregistrarea unui număr scăzut de călători pe porțiunea de drum cuprinsă între Șoseaua Mihai Bravu și Piața Unirii.

Miercuri, 20 iulie 2022, autobuzele liniilor 361 și 783 vor circula pe trasee modificate temporar, anunță Societatea de Transport București.

Miercuri, între orele 10:30-12:30, autobuzele 361 și autobuzele 783 vor avea trasee modificate, având în vedere că traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Aviatorilor, pe tronsonul cuprins între Piaţa Victoriei şi Piaţa Charles de Gaulle, cu ocazia sărbătoririi Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene.

Astfel, pe sensul de mers spre Piaţa Presei, autobuzele 361 și 783 vor circula pe traseele de bază între capătul de linie „Piaţa Unirii 2” şi intersecţia Bulevardul Lascăr Catargiu/ Bulevardul Iancu de Hunedoara (Piaţa Victoriei), apoi traseul se modifică, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, Calea Dorobanţi, Bulevardul Mareşal Constantin Prezan, după care autobuzele își vor urma traseele obișnuite. Pe sensul opus, circulația autobuzelor liniilor 361 și 783 nu va fi modificată.

Cookies