Stația STB de autobuz „Arcul de Triumf”, mutată temporar. Modificarea intervine de luni

29 mai 2022
1736 Afișari
Stația STB de autobuz „Arcul de Triumf”, mutată temporar. Modificarea intervine de luni
Stația STB de autobuz „Arcul de Triumf”, mutată temporar. Modificarea intervine de luni

STB a anunțat duminică, 29 mai 2022, că stația de autobuz „Arcul de Triumf” va fi mutată temporar, din cauza unor restricții de trafic.

STB mută luni stația „Arcul de Triumf”

Societatea de Transport București (STB) a anunțat astăzi, 29 mai 2022, că stația de autobuz cu numele „Arcul de Triumf” urmează să funcționeze, temporar, într-un alt amplasament.

Modificarea va fi făcută de către compania de transport public, cu ocazia inaugurării unui monument care îi este dedicat lui Shota Rustaveli, poet georgian.

Astfel că, modificarea va fi în vigoare luni, 20 mai 2022, în intervalul orar 13:30 – 18:00.

Traficul bucureștean va fi restricționat pe:

  • Șoseaua Kiseleff,
  • Breteaua de circulație din fața intrării în parcul Regele Mihai I, din Piața Arcul de Triumf.

Stația „Arcul de Triumf” va funcționa pe Bulevardul Mareșal Constantin Prezan. Aceasta va fi amplasată la aproximativ 40 de metri față de intersecția cu Șoseaua Kiseleff, pe sensul către Piața Presei.

În această stație opresc următoarele autobuze:

  • 131,
  • 331,
  • 331B,
  • 335,
  • 361,
  • 783.

O altă stație reamplasată temporar

Începând de sâmbătă, 28 mai 2022, o altă stație de autobuz din București a fost reamplasată temporar, pentru a permite realizarea unor lucrări în zona respectivă.

STB a anunțat că stația „Șoseaua Pipera”, în care opresc autobuzele liniei 301, va fi mutată temporar pentru a se putea executa lucrările de ridicare a unui imobil.

Noul amplasament se va afla la 33 de metri de locul său inițial, spre Bulevardul Aerogării, pe sensul de mers către „Piața Romană”.

Societate de Transport București le-a transmis călătorilor următorul mesaj:

Menționăm că, pentru prevenirea incidentelor neplăcute în zona afectată, circulația pietonală va fi restricționată temporar pe trotuarul din dreptul imobilelor nr. 69 şi 71 de pe Str. Nicolae Caramfil, aceasta urmând a se desfășura pe trotuarul opus.

Cookies