Stația STB „Brașov”, mutată după intersecția Str. Brașov/Bd. Ghencea. Cele 8 linii de autobuz cu oprire aici circulă, de azi, pe Bd. Ghencea, drumul abia deschis

29 mai 2024
9684 afișări
Stația STB „Brașov”, mutată după intersecția Str. Brașov/Bd. Ghencea. Cele 8 linii de autobuz cu oprire aici circulă, de azi, pe Bd. Ghencea, drumul abia deschis
Stația STB „Brașov”, mutată după intersecția Str. Brașov/Bd. Ghencea. Cele 8 linii de autobuz cu oprire aici circulă, de azi, pe Bd. Ghencea, drumul abia deschis. Sursa foto: ratb.stfp.net

Începând de miercuri, 29 mai 2024, călătorii STB trebuie să știe că stația de autobuz „Brașov” este mutată după intersecția Str. Brașov/Bd. Ghencea. De asemenea, 8 linii de autobuz au traseu pe Bd. Ghencea, noua porțiune de drum abia deschisă, anunță TPBI.

De miercuri, 29 mai: Stația de autobuz „Brașov”, mutată după intersecția Str. Brașov/Bd. Ghencea

Începând de miercuri, 29 mai 2024, stația „Brașov” (ce corespunde liniilor 122, 185, 322, 385, 422, 423, 425 și N101), amplasată pe Prelungirea Ghencea, pe sensul de mers spre capătul de linie „Ghencea”, este mutată după intersecția cu Str. Brașov.

Această măsură vine ca urmare a deschiderii circulației rutiere și pietonale pe tronsonul de drum cuprins între Bd. Ghencea și Str. Brașov, rezultat din lărgirea Bulevardului Ghencea la 4 benzi.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus această măsură ca urmare a deschiderii circulației rutiere și pietonale pe segmentul de drum cuprins între Bd. Ghencea și Str. Brașov, rezultat din supra-lărgirea Bulevardului Ghencea, a explicat TPBI într-un comunicat.

Sursa foto: TPBI/Facebook
Sursa foto: TPBI/Facebook

De asemenea, începând de miercuri, 29 mai 2024, autobuzele liniilor 122, 185, 322, 385, 422, 423, 425 și N101 circulă pe Bulevardul Ghencea, de la intersecția Str. Brașov/ Bd. Ghencea, pe noul segment de drum deschis recent circulației, pe sensul de mers dinspre Str. Brașov, spre capătul de linie „Ghencea”.

Amintim că, luni, 27 mai, a fost deschisă circulația rutieră cu 2 benzi pe sens în zona Bulevardului Ghencea, porțiunea de drum cuprinsă între Str. Brașov și capătul liniei 41.

Pe tronsonul deschis circulației au fost integrate pista pentru bicicliști și trotuar nou, iar la intrarea în Clubul Sportiv Steaua a fost pus în funcțiune un nou semafor.
Posesorii de autovehicule se bucură acum de un trafic mai fluid în zonă, iar noi vom continua să le redăm bucureștenilor noi artere moderne pentru transport, a transmis Trustul de Clădiri Metropolitane într-o postare pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies