Stația STB „Atomiștilor 94” se mută. Unde va fi reamplasată și de când

17 dec. 2021
156 afișări
Stația STB „Atomiștilor 94” se mută. Unde va fi reamplasată și de când
Stația STB „Atomiștilor 94” va fi reamplasată. De când se întâmplă acest lucru

Societatea de Transport București anunță că stația „Atomiștilor 94” va fi reamplasată de mâine (sâmbătă, 18 decembrie).

Stația STB „Atomiștilor 84”  este pe traseul autobuzelor 426,427,428 și 464. Toate aceste linii de transport public sunt linii preorașenești care fac legătura între București si Măgurele.

Stația STB „Atomiștilor 94” va fi reamplasată

Începând sâmbătă, 18 decembrie, stația STB de autobuz „Atomiștilor 94” va fi reamplasată. Aceasta o să fie poziționată la o distanță de aproximativ 60 de metri după intersecția între Strada Atomiștilor și Strada Mărășești. „Atomiștilor 94” este aferentă următoarelor linii: 426, 427, 428 și 464

Mutarea stației a fost decisă ca urmare a reorganizării infrastructurii rutiere în intersecția dintre Strada Atomiștilor și Drumul Județean 401 A. În această a fost introdus un sens giratoriu. Liniile care au opriri în această stație, fac legătura între Municipiul București, și orașul Măgurele.

Alte informații comunicate de STB

Se organizează ultima ediție a anului 2021 a campaniei „Caravana Mobilă de Vaccinare”. Proiectul a fost realizat de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București – ASSMB. Țelul companiei a fost de a încuraja vaccinarea populației împotriva virusului SARS-CoV-2. Acest proiect a facilitat bucureștenilor accesul mai ușor la vaccin. Autobuzul STB, o să parcheze pentru ultima dată în acest an, în Sectorul 4 al Capitalei. Cei interesați să se vaccineze prin intermediul acestui proiect vor avea ocazia să o facă în acest weekend.

Sâmbătă, 18 decembrie, și duminică, 19 decembrie, centru de vaccinare pe roți va putea fi găsit, în parcarea centrului comercial Kaufland, de pe Șoseaua Olteniței, numărul 388 din Sectorul 4 al Capitalei.  Cei ce doresc să se vaccineze la acest centru, pot merge să o facă în intervalul orar 10:00 – 15:00. Pentru vaccinare nu este necesară programare, și este gratuită. Serul ce se va administra este cel produs de Johnson&Johnson, ce se administrează într-o singură doză.

Autobuzul STB ce se va găsi în parcarea Kaufland, este special amenajat pentru vaccinarea cetățenilor. Astfel că aici se vor găsi toate resursele necesare, administrarea serului făcându-se într-un mediu complet sigur. În centrul mobil, vor fi prezenți doi medici, doi asistenți, doi registratori, și cei ce fac parte din personalul de atribuții logistice. Centrul este destinat în mod special persoanelor vârstnice și persoanelor ce suferă de probleme ale aparatului locomotor, neputând să se deplaseze în alte centre ce vaccinare mai depărtate.

 

 

 

 

 

Cookies