Stația „Matei Voievod” urmează să fie reamplasată temporar. STB anunță de când intră în vigoare modificarea

07 mart. 2023
1835 Afișari
Stația „Matei Voievod” urmează să fie reamplasată temporar. STB anunță de când intră în vigoare modificarea
Stația „Matei Voievod” urmează să fie reamplasată temporar. | Sursă foto: Facebook-Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că stația de autobuz „Matei Voievod” va fi reamplasată temporar. Modificarea va fi valabilă începând de miercuri, 8 martie 2023 (Ziua Femeii).

Unde va fi reamplasată stația de troleibuz „Matei Voievod”

Modificarea întra în vigoare de mâine, 8 martie 2023, după cum transmite STB. Stația ce va fi temporar reamplasată este cea aflată pe Strada Popa Nan, pe sensul de mers către Foișorul de Foc.

În stația „Matei Voievod” opresc următoarele următoarele troleibuze:

  • 70, 
  • 79.

Decizia de a muta temporar respectiva stație temporar a fost luată pentru a permite efectuarea unor lucrări.

Stația va fi reamplasată temporar pentru a permite executarea unor lucrări de reabilitare a rețelei de distribuție a gazelor naturale de pe Str. Popa Nan, a transmis STB.

Amplasamentul va fi mutat la o distanță de circa 20 de metri, spre Calea Călărașilor, conform comunicatului dat astăzi, 7 martie 2023, de Societate de Transport București.

O nouă stație de autobuz în București

STB a transmis la începutul acestei săptămâni că pe Bulevardul Libertății a fost înființată o nouă stație de autobuz. Astfel că, din 7 martie 2023, autobuzele liniilor 136 și N101 opresc în noua stație ce are numele „Piața Francofoniei”.

Noua stația de autobuz este amplasată între stațiile:

  • „Casa Academiei” și „Palatul Parlamentului”, pe sensul de mers către „Podul Izvor”, în ceea ce privește autobuzele liniei 136,
  • „Casa Academiei” și „Piața Unirii 2”, pe sensul de mers către Piața Unirii, în ceea ce privește autobuzele liniei N101.

Această decizie de a înființa o nouă stație de autobuz a fost luată în beneficiul călătorilor din București. Astfel, acestea vor beneficia de mai multe legături atât cu vehiculele care circulă în oraș în timp zilei, cât și cu cele care transportă călătorii pe timp de noapte.

Cookies