Stația de tramvai „Piața Danny Huwe” revine la amplasamentul de bază, anunță STB. Aceasta aparține liniilor 10, 11 și 25

08 nov. 2022
9265 Afișari
Stația de tramvai „Piața Danny Huwe” revine la amplasamentul de bază, anunță STB. Aceasta aparține liniilor 10, 11 și 25
Stația de tramvai „Piața Danny Huwe” revine la amplasamentul de bază, anunță STB. Aceasta aparține liniilor 10, 11 și 25 / Sursă foto: Facebook-STB

Societate de Transport București (STB) a anunțat că stația de tramvai „Piața Danny Huwe” urmează să revină la amplasamentul de bază. Compania a transmis de când intervine această modificare.

Stația de tramvai „Piața Danny Huwe” revine la amplasamentul de bază

STB a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că începând de marți, 8 noiembrie 2022, stația de tramvai „Piața Danny Huwe”, va reveni la amplasamentul său de bază.

Stația situată pe Strada Progresului, pe sensul ce mers către Bulevardul Timișoara, a fost mutată pentru a permite efectuare unor lucrări de modernizare a trotuarului din zona respectivă. Odată cu terminarea acestor lucrări, s-a luat decizia ca stația să revină la locul inițial.

Amplasamentul inițial se află la circa 90 de metri spre Bulevardul Timișoara. În stația „Piața Danny Huwe” opresc tramvaiele următoarelor linii STB:

  • 10,
  • 11,
  • 25.

Tramvaiul 41 nu va mai opri în stația „Cașin”

STB a anunțat vineri, 4 noiembrie 2022, că stația de tramvai „Cașin”, situată pe Bulevardul Mărăști, urmează să fie suspendată temporar, pe sensul de mers către terminalul „Ghencea”. Suspendarea a fost instituită pentru a putea fi efectuate lucrările de modernizare a peronului aferent acestei stații.

Astfel că, începând de luni, 7 noiembrie 2022, și până la terminarea lucrărilor, tramvaiul 41 nu va mai efectua deloc opriri în stația „Cașin”.

STB le transmite călătorilor următoarea recomandare:

Recomandăm călătorilor să utilizeze în această perioadă cea mai apropiată stație, „Agronomie”, situată tot pe Bulevardul Mărăști.

La începutul lunii septembrie, aceeași stație a fost suspendată pentru modernizare, însă pe sensul de mers către „Piața Presei”.

Pe linia 41 urmează să circule primele tramvaie Imperio ce au fost achiziționate de către Primăria Municipiului București de la Astra Arad. Tramvaiele nu au fost încă scoase pe traseu, deoarece recepția acestora nu a fost încă făcută.

Cookies