Stația de tramvai din Pasajul Victoria naște, deja, controverse

22 mart. 2021
474 Afișari
Stația de tramvai din Pasajul Victoria naște, deja, controverse

Stația de tramvai din Pasajul Victoria naște controverse printre locuitorii Capitalei, unii dintre aceștia fiind de părere că este inutilă. Mai mult, , la doar o zi de la inaugurare prin tavanul fisurat a început să curgă apă.

Stația de tramvai din Pasajul Victoria a fost inaugurată recent de STB, dar deja aceasta este în mijlocul atenției din punct de vedere negativ.

Stația, care se află într-un tunel, este accesibilă după coborârea a aproximativ 40 de trepte, pasajul fiind singurul prin care oamenii pot ajunge pe peronul tramvaielor 1, 10 și 46.

La numai o zi de la inaugurare, prin tavanul fisurat al pasajului a început să curgă apă, iar călătorii, informează Digi24, nu văd utilitatea spațiului aflat foarte aproape de alte două stații.

Mai multe persoane critică faptul că, pentru a ajunge acolo, trebuie coborâte atâtea trepte, în situația în care nu sunt condiții de acces pentru vârstnici sau persoane cu dizabilități.

„E complet inutilă. Avem două stații în ambele părți. Nu văd de ce au pus o stație de tramvai tocmai jos, în tunel. Nu servește nimănui. Nu îi văd sensul pur și simplu. Am înțeles că se vrea să se facă și legătura cu metroul, din nou mi se pare o investiție în urmă și degeaba. Nu este pentru cetățeni, pentru nimeni”, spune un tânăr.

Reprezentanții STB au anunțat că au amenajat această stație pentru a crea noi legături de transport în Piața Victoriei. Nu au menționat însă dacă vor crea și vreo modalitate pentru ca persoanele cu dizabilități să ajungă în subteran.

Cookies