Stația de tramvai „Cimitirul Eroii Revoluției”, de pe linia 19, este suspendată de astăzi. STB: Se efectuează lucrări la refugiu

01 nov. 2023
7174 Afișari
Stația de tramvai „Cimitirul Eroii Revoluției”, de pe linia 19, este suspendată de astăzi. STB: Se efectuează lucrări la refugiu
Stația de tramvai „Cimitirul Eroii Revoluției”, de pe linia 19, este suspendată de astăzi. STB: Se efectuează lucrări la refugiu | Sursă foto: Facebook-Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București (STB) le transmite bucureștenilor că stația de tramvai „Cimitirul Eroii Revoluției” va fi suspendată în următoarea perioadă. Modificarea a intervenit de astăzi, 1 noiembrie 2023.

Stația de tramvai „Cimitirul Eroii Revoluției”, suspendată

Începând de miercuri, 1 noiembrie 2023, de la ora 10:00, stația de tramvai cu numele „Cimitirul Eroii Revoluției” este suspendată, pe sensul de mers către capătul de linie „Zețarilor”.

STB anunță că această stație, aferentă linie de transport public în comun 19 este suspendată pentru a permite efectuarea unor lucrări la refugiul aferent.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Twitter STB SA Clienți:

Începând de astăzi, 01.11.2023, de la ora 10:00, stația de tramvai „Cimitirul Eroii Revoluției” de pe traseul liniei 19, de pe sensul spre Zețarilor, va fi suspendata, din cauza lucrărilor desfășurate la refugiul aferent.

Societatea responsabilă de transportul în comun din oraș nu a menționat pentru ce perioadă va fi menținută această măsură.

Linia de tramvai 19 circulă între capătul de linie „Chimopar” și capătul de linie „Zețarilor”.

O nouă linie STB pentru locuitorii din Bragadiru

Începând de astăzi, 1 noiembrie, locuitorii din Bragadiru (Ilfov) vor avea la dispoziție o nouă linie de transport ce va facilita legătura cu Bucureștiul. Indicativul linie este 484B, și va funcționa în comun cu linia 484, pe următorul traseu:

  • Bragadiru Diamantului – Strada Diamantului – Strada Cristalului – Șoseaua Alexandriei – Depoul Alexandria

Același traseu va fi urmat și pentru retur.

Linia 484B va efectua 5 stații. Iată care sunt acestea:

  • Cartier Fortuna,
  • Smârdan,
  • Gladiolelor,
  • Penitenciarul Rahova,
  • Depoul Alexandria.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a informat că decizia înființării aceste linii de autobuz a fost luată deoarece în Bragadiru există o cerere mare pentru transportul public în comun:

Astfel, prin creșterea numărului de curse pe noua linie, călătorii pot accesa mai ușor, de la capătul de linie „Depoul Alexandria”, diverse puncte de interes ale Capitalei, cum ar fi Piața Unirii (cu tramvaiele liniei 32), Piața Romană (cu autobuzele liniei 226) sau Gara de Nord (cu troleibuzele liniei 96).

Persoanele care doresc să ajungă la terminalul „Ghencea”, unde se face conexiunea cu tramvaiul 41, vor putea circula în continuare cu autobuzele de pe linia 484.

Cookies