Start răsfăț pentru „Pisica Polițistă” de pe Calea Victoriei. Mâța neagră a fost preluată de o asociație de protecția animalelor

16 nov. 2023
1122 Afișari
Start răsfăț pentru „Pisica Polițistă” de pe Calea Victoriei. Mâța neagră a fost preluată de o asociație de protecția animalelor
Start răsfăț pentru „Pisica Polițistă” de pe Calea Victoriei. Mâța neagră a fost preluată de o asociație de protecția animalelor. Sursa foto: Facebook/ Asociația Conacul Pisicesc

Săptămâna trecută, un bucureștean a găsit pe Calea Victoriei o pisică neagră și un troller și le-a predat la o secție de poliție. Poliția Capitalei a făcut cunoscut cazul, iar oamenii au fost impresionați de „pisica polițistă” și s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea.

Felina a fost preluată de o asociație, iar reprezentanții acesteia au transmis câteva vești despre ea.

„Pisica polițistă” de pe Calea Victoriei 🐈‍⬛👮

Pisica neagră și-a găsit adăpost temporar la Asociația Conacul Pisicesc, în aceeași zi în care a fost adusă la Secția 1 de Poliție din Capitală (vineri, 10 noiembrie 2023).

Cei de la asociație au fost bombardați cu întrebări referitoare despre cazul „pisicii polițiste” și au răspuns, într-o postare pe Facebook.

Aceștia transmit că nu au nicio informație nouă de la Poliția Capitalei. Deocamdată nu se știe cum „pisica polițistă” a ajuns pe Calea Victoriei, abandonată.

Felina este extrem de blândă, iar în perioada următoare o să înceapă schema de vaccinare.

Asociația spune că „face lucrurile ca la carte”

Pisica a fost testată, rezultatele au fost negative, însă trebuie să stea în carantină 14 zile. Mai apoi o să poată lua contact cu celelalte animăluțe.

Cu toate că absolut toate testele sunt negative, noi facem lucrurile ca la carte, respectiv este carantinată o perioadă de 14 zile, necunoscând istoricul ei medical, de unde provine etc., spune Asociația Conacul Pisicesc.

Reprezentanții asociației vor da de veste în momentul în care vor afla informații suplimentare.

Mai jos, mesajul integral al asociației:

Extrem de multă lume și majoritatea televiziunilor ne-au întrebat dacă am aflat noutăți în cazul „pisicii polițiste” Negresa în super mediatizatul caz prezentat de către Poliția Capitalei .
NU avem absolut nicio noutate!
Negresa este extrem de blândă iar zilele următoare urmează să începem schema de vaccinare.
Cu toate că absolut toate testele sunt negative, noi facem lucrurile ca la carte, respectiv este carantinată o perioadă de 14 zile, necunoscând istoricul ei medical, de unde provine etc.
În momentul în care aflăm informații suplimentare vă dăm de veste!, a transmis Asociația Conacul Pisicesc într-o postare pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și: Mister pe Calea Victoriei: Un bucureștean a găsit o pisică neagră și un troller și le-a dus la secția de Poliție. Acum, oamenii legii caută proprietarul

Cookies