Starfucker @ New Pop Order #3

de:
10 nov. 2011
0 afișări
Starfucker @ New Pop Order #3

Burn Studios prezinta: Starfucker, in premiera la Bucuresti !

Unul din cele mai asteptate concerte de club ale lunii noiembrie este, fara indoiala, cel al cunoscutei formatii electro-pop americane Starfucker / STRFKR. Acestia vor canta, in premiera la Bucuresti, in cadrul seriei live New Pop Order, organizata de Club Control.

Cunoscuti pentru hit-uri ca Julius si Bury Us Alive, ce au facut furori la radiourile din intreaga lume, Starfucker nu mai au nevoie de nicio prezentare. Dupa succesul inregistrat cu cel de-al doilea LP, Reptilians, trupa incepe la Bucuresti turneul de promovare a albumului Jupiter, lansat in Europa pe 7 noiembrie. Aparut initial in 2009, sub forma de EP, discul a fost reinventat si remasterizat in intregime, fiind adaugate trei piese noi – ceea ce il transforma intr-o experienta obligatorie pentru orice fan care vrea sa (re)traiasca energia unui dance party marca Starfucker.

Subiect de controverse, numele trupei a fost ales in 2007 de membrul fondator Joshua Hodges, care marturiseste ca a vrut sa vada “cat de departe poti ajunge cu o titulatura stupida”. Presiunile showbiz-ului au determinat formatia sa-si schimbe o vreme numele in Pyramid, revenind la Starfucker / STRFKR anul trecut, cand a semnat cu Polyvinyl Records (Deerhof, Casiokids, of Montreal).

Discutiile aprinse despre numele trupei si stilul abordat – o combinatie de electro-pop vesel cu intro-uri spoken-word ale filosofului britanic Alan Watts – sunt lasate la o parte cand vine vorba de show-urile live ale trupei. Aici, parerile sunt unanime: Starfucker stiu sa capteze atentia publicului si sa-i alimenteze frenezia!

Starfucker’s party trick is a thriller – SPIN magazine

Cosmic alt-disco – The Guardian

Inceputa in 2009, ca raspuns la peisajul muzical in continua schimbare, seria New Pop Order i-a adus in Club Control pe americanii Thieves Like Us si formatia synthpop suedeza Lowe. In 2011, noua ordine pop vine cu un sound proaspat, din zona electro indie, de la tinerele sperante britanice: Discopolis si Vondelpark, la favoritii scenei electro-pop americane – Starfucker si revelatia scandinava When Saints Go Machine.

Seria New Pop Order este organizata de Club Control si OneDay, cu sprijinul Wizzair si Hello Hotels.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Playboy, Sapte Seri, VICE, Zile si nopti, Metropotam, Feeder, 220.ro, IQads, Zoom, iConcert, Hypestreet, b365.ro, Transfer.ro.

Cookies