Starea răniților din Colectiv: 21 de persoane internate la spital, una dintre ele în stare critică

de:
04 ian. 2016
0 Afișari
Starea răniților din Colectiv: 21 de persoane internate la spital, una dintre ele în stare critică

Din datele centralizate la Ministerul Sanatatii, in prezent 21 de raniti in incendiul de la Colectiv se afla internati in spitalele din tara si din strainatate, informeaza un comunicat al MS citat de Hotnews.ro.

In spitalele din Bucuresti sunt internate 3 victime ale incendiului (doi pacienti la Spitalul de Urgenta din Bucuresti, un pacient la Spitalul CC Iliescu) una dintre victime fiind in stare critica.

Luni, in spitalele din strainatate se mai afla internati 18 raniti in incendiul de la Colectiv, iar alte doua persoane se afla in tratament ambulatoriu:

Austria – 2 persoane internate, in stare stabila

Belgia – 8 persoane internate, in stare stabila

Olanda – 2 persoane internate, in stare stabila si o persoana in tratament ambulatoriu

Germania – 2 persoane internate, in stare stabila, dintre care un cetatean german. Tot in Germania mai exista o persoana aflata in tratament ambulatoriu.

Marea Britanie – 3 persoane internate, in stare stabila

Israel – 1 persoane internata, in stare stabila

Pana in prezent au fost externate 78 de persoane care au primit ingrijiri medicale in unitatile sanitare din tara. Un numar de 39 de persoane au fost transferate in unitati sanitare din strainatate.

In urma incendiului din data de 30 octombrie 2015 si-au pierdut viata 63 de persoane, dintre care 27 de persoane au murit in incendiu, 24 in spitalele din tara si 12 dintre ranitii transferati in strainatate, mai precizeaza Ministerul Sanatatii.

Cookies