Starea deplorabilă în care a ajuns strada Tache Ionescu. Bucureștenii au început să își pună întrebări: „În cât timp puteți rezolva problema semnalată?”

18 feb. 2023
3922 afișări
Starea deplorabilă în care a ajuns strada Tache Ionescu. Bucureștenii au început să își pună întrebări: „În cât timp puteți rezolva problema semnalată?”
Starea deplorabilă în care a ajuns strada Tache Ionescu. Bucureștenii au început să își pună întrebări: „În cât timp puteți rezolva problema semnalată?”. Sursa foto: Reddit

Trotuarul de pe Strada Tache Ionescu din Sectorul 1 al Capitalei e distrus. Bucureștenii au semnalat problema, spunând că se pot împiedica cu ușurință dacă nu sunt atenți la drum.

Asociația „Vrem schimbare” a postat pe Facebook un semnal de alarmă pentru primarii sectoarelor și pentru primarul Capitalei:

Bucureștenii de pe platforma Reddit își pun întrebări, și ne punem și noi odată cu ei. Ce se întâmplă în București?
Nicușor Dan, Primăria Municipiului Bucureşti, Stelian Bujduveanu, Clotilde Armand, Primăria Sectorului 1, Primăria Municipiului București – Administrația Străzilor, în cât timp puteți rezolva problema semnalată?

Strada Tache Ionescu, de 2 ani în aceeași stare

Un bucureștean a semnalat problema cu trotuarele din zona Tache Ionescu pe Reddit, urmând ca postarea să fie preluată și postată pe Facebook de către Asociația „Vrem Schimbare”.

Persoana respectivă spune că în ultimii 2 ani nu s-a realizat nicio schimbare și că ar fi necesară reabilitarea trotuarelor:

Cum e posibil ca zona asta de pe Tache Ionescu să stea în starea asta de aproape doi ani? Avem primar preocupat de urbanism. Ok, înțeleg că nu se poate reabilita clădirea monument de lângă, din varii motive. Dar cum de trotuarul este ignorat?

Mai mulți internauți au comentat la postarea de pe Reddit, spunând că și ei au observat această problemă și că primarii trebuie să ia atitudine.

Iată câteva dintre comentariile postării:

  • „Nu se repară în 2 ani ce s-a stricat sau nu a fost întreținut 30. Imagineaăa-ți că abia acum începem să facem recepția unor tramvaie moderne. Au trecut câteva decenii până să se cumpere tramvaie noi în Capitală. Nu mai vorbim și de faptul că Primăria București a fost îngropată în datorii și avea conturile blocate până de curând.”
  • „Fix azi treceam pe acolo de la muncă și era să mă împiedic pentru că schimbam melodia. Bine că am dat în gaura mică și n-am căzut.”
  • „Cum poate sta abandonată casa lui Tache Ionescu, de atâția ani???”
  • „Mă mir că ai prins tot trotuarul gol. Se parchează într-o veselie acolo, probabil din cauza asta s-a și stricat.”

Tache Ionescu este una dintre zonele istorice ale Capitalei. De aceea, bucureștenii speră că aceasta va fi în curând reabilitată.

Te-ar putea interesa și:

Cookies