Starea de sănătate a celor două fete lovite de mașină în accidentul de pe Șos. Vitan-Bârzești. Șoferul vinovat era drogat, potrivit INML

20 ian. 2023
312 Afișari
Starea de sănătate a celor două fete lovite de mașină în accidentul de pe Șos. Vitan-Bârzești. Șoferul vinovat era drogat, potrivit INML
Starea de sănătate a celor două fete lovite de mașină în accidentul de pe Șos. Vitan-Bârzești. Șoferul vinovat era drogat, potrivit INML. Sursă foto: Facebook- Info Trafic București și Ilfov

Ieri, 19 ianuarie 2023, în urma unui accident de mașină produs pe Șoseaua Vitan-Bârzești, două fete minore au fost lovite și transportate la spital. Un medic de la Spitalul „Marie Curie” declară astăzi care este starea lor de sănătate.

Care este starea fetelor implicate în accident

Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului, pe trotuar, după ce a fost implicat într-un accident cu alte două mașini. Acolo se aflau și două minore care au suferit vătămări în urma impactului. Acestea au fost duse la spital pentru investigații și îngrijiri, conform Digi 24.

Starea fetelor se află sub atenta supraveghere a medicilor, aceasta fiind stabilă. Una dintre victimele accidentului a fost supusă unei intervenții chirurgicale, după ce a suferit o fractură la mână.

Sunt stabile ambele în acest moment. Sunt două adolescente de 15 ani, pietoni pe trotuar, când au fost lovite de o mașină ricoșată dintr-un accident multiplu. Una dintre ele este mai grav, în sensul că are o fractură la brațul stâng. După evaluare s-a hotărât intervenția chirurgicală, motiv pentru care în acest moment se află în sala de operație. Cealaltă are niște contuzii minore. (…) Stabile, echilibrate, cu prognostic bun, a declarat Cristian Sîrbu de la Spitalul „Marie Curie”, pentru Agerpres.

Polițiștii au explicat cum s-a produs accidentul:

În jurul orei 7,50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe Șoseaua Vitan-Bârzești. Din primele informații, conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 36 ani, care se deplasa pe Șoseaua Vitan-Bârzești, dinspre Pod Vitan către Șoseaua Olteniței, ajuns în dreptul sediului INML, ar fi efectuat virajul la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu alte două autovehicule care circulau din sens opus.

În urma impactului, acesta s-a răsturnat pe lateral, lovind și doi pietoni, care se aflau pe trotuar, au stabilit organele legii.

Șoferul care le-a lovit pe cele două minore a fost dus la INML pentru analize de sânge. În urma acestora s-a stabilit că bărbatul se afla sub influența drogurilor.

Cookies