ARHIVA B365

STARE DE URGENŢĂ în nord-estul SUA. Oraşul New York este paralizat

STARE DE URGENŢĂ în nord-estul SUA. Furtuna, posibil istorica si care ar putea afecta 20 la suta din populatia SUA, a determinat autoritatile din mai multe state de pe Coasta de Est sa declare situatie de urgenta, a fortat anularea a mii de zboruri, a inchis scoli si transportul public, inclusiv metroul din New York scrie Reuters, conform hotnews.ro.

STARE DE URGENŢĂ în nord-estul SUA. Serviciul National de Meteorologie a avertizat ca „viscolul poate pune in pericol viata”, iar stratul de zapada care se va depune va ajunge la 90 de cm. Aceasta furtuna, insotita de rafale violente de vant va aduce ninsori abundente in nord-estul Statelor Unite luni si marti anuntase serviciul national de meteorologie, care a emis un avertisment de viscol pentru New York si Boston, pana la frontiera canadiana.

Este „foarte probabil de una dintre furtunile de zapada cele mai importante din istoria acestui oras”, a avertizat primarul New York-ului Bil de Blasio. „Pregatiti-va pentru ceva mai rau decat ce am vazut pana in prezent”, a insistat el.

STARE DE URGENŢĂ în nord-estul SUA. „Sa nu subestimam aceasta furtuna”, a adaugat el, cerandu-le newyorkezilor sa ramana in case. „Newyorkezii nu trebuie sa plece la drum maine (n.r. marti)”, a mai declarat acesta.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button