S-a deschis Starbucks chiar la UNIRII, în inima Capitalei, la Hanul lui Manuc

de:
19 dec. 2014
30 afișări
S-a deschis Starbucks chiar la UNIRII, în inima Capitalei, la Hanul lui Manuc

„Lanţul de cafenele Starbucks este într-o continuă extindere în România, iar deschiderea locaţiei din Hanul lui Manuc este pasul firesc pentru noi. Vrem să fim în inima Bucureştiului, acolo unde oraşul nu doarme niciodată”, a afirmat Bogdan Guzgă, district manager la Starbucks Ro­mânia. Potri­vit datelor ZF, cafeneaua ocupă jumătate din parterul Hanului lui Manuc.

Aceasta este prima unitate stradală a lanţului în România, celelalte fiind deschise fie la parterul clădirilor de birouri, fie în malluri. Pe pieţele externe însă, Starbucks este cunoscut pentru faptul că se poziţionează în spaţii stradale centrale şi cu trafic.

Noua cafenea este amplasată astfel atât aproape de centrele comerciale Unirea Shopping Center şi Cocor, cât şi la intrarea în centrul istoric al Bucureştiului, kilometrul zero al distracţiei din Bucureşti unde există peste 100 de cafenele, baruri şi restaurante. De aceea Starbucks va prelungi programul noii cafenele până la miezul nopţii.

Anterior, la parterul hanului se aflau mai multe cafenele, baruri şi mici buticuri, care au fost însă scoase din joc pentru a face loc gigantului american.

Cookies