Stand-up Comedy w/Aristocratii

de:
13 apr. 2011
1 Afișari
Stand-up Comedy w/Aristocratii

In fiecare sambata Aristocratii dau ce au mai bun din sufletul lor de comedianti pe scena clubului Prometheus din capitala. Publicul prezent la spectacol apreciaza extrem de mult efortul depus, rasplatind arististii cu rasete, aplauze si 17 Ron. Dar nu oricine poate sa faca parte din publicul Aristocratiilor. Mai intai trebuie facuta o rezervare la 0761.767.098. Mai apoi trebuie gasit clubul inainte de ora de incepere a showului, 21.00 si, nu in ultimul rand, trebuie sa fumeze obligatoriu macar un pachet de tigari pe durata showului.

Vestile proaste insa nu se termina aici. Sambata, 19 si 26 mai, vor fi ultimele doua reprezentatii din aceasta stagiune in club Prometheus. Vacanta de vara bate la usa ca o fosta prietena psihopata si nu o mai putem ignora. Dar sa nu privim tristi spre saptamanile de plictiseala all inclusive ce vor urma. Hai sa ne bucuram impreuna de urmatoarele doua saptamani de viata ca si cum ar fi primele.

Asadar, daca ai tot amanat sa vii la Aristocratii, hai sambata sa vezi ce ai pierdut tot anul. O sa-ti ramana numai bine timp pana la toamna sa-ti fie dor de noi. Si, daca ai fost tot anul la Aristocratii, te asteptam si sambata. Ai ocazia sa vezi ca suntem amuzanti si in pantaloni scurti.

Daca acum e prima oara cand auzi de stand up comedy in Prometheus, la toamna incearca sa fii mai ager. Luna asta nu te mai vrem. Intai glumele apoi gambele, asa-i aristocrateste.

Cookies