Stâlpișorii care păzesc o bancă din stația STB „Doamna Ghica”, Sectorul 2. „Trebuia să pună și suport de picioare pe ei”

08 nov. 2023
5516 Afișari
Stâlpișorii care păzesc o bancă din stația STB „Doamna Ghica”, Sectorul 2. „Trebuia să pună și suport de picioare pe ei”
Stâlpișorii care păzesc o bancă din stația STB „Doamna Ghica”, Sectorul 2. „Trebuia să pună și suport de picioare pe ei” | Sursă foto: Facebook-Ești din Sectorul 2

În ultima perioada, Sectorul 2 al Capitalei s-a umplut de stâlpișori. În stația STB „Doamna Ghica” stâlpișorii au fost montați în așa fel încât pare că păzesc banca pe care bucureștenii se așază câtă vreme așteaptă autobuzul.

Stâlpișorii care păzesc o bancă din stația STB „Doamna Ghica” din Sectorul 2

Stâlpișorii montați pe străzile din București, în special în Sectorul 2, au ajuns să fie un adevărat inconvenient pentru cetățeni. Cu toate că scopul lor este unul bun, numărul mare al acestora și amplasare lor a devenit incomodă.

O astfel de amplasare cel puțin ciudată a stâlpișorilor antiparcare a fost observată de un bucureștean în Sectorul 2 al Capitalei, într-o stație STB.

Mai exact, aceștia au fost așezați în jurul unei bănci pe care oamenii stau și așteaptă autobuzul.

Bucureșteanul a fotografiat banca înconjurată de stâlpișori și a postat fotografia pe grupul de Facebook „Ești din Sectorul 2” alături de următorul mesaj:

Obsesia pentru stâlpișori a ajuns și în stația „Doamna Ghica”, sensul spre Obor. Primarul s-a gândit că oamenii ar sta mai bine pe bănci, înconjurați fiind de stâlpișori.

Stâlpișori puși în jurul unei bănci din stația STB Doamna Ghica, Sectorul 2
Stâlpișori puși în jurul unei bănci din stația STB Doamna Ghica, Sectorul 2 | Sursă foto: Ești din Sectorul 2

Postarea a devenit virală, adunând sute de reacții, distribuiri și comentarii. Anumiți oameni au ales să se distreze pe seama fotografiilor, iar alții și-au exprimat nemulțumirea.

Iată câteva dintre comentariile lăsate de bucureșteni:

  • „Vede și cineva din Primărie postările astea sau sunt doar pierdere de timp?”
  • „Dorel e numărul 1 în Sectorul 2. 😂😂
  • „Bani cheltuiți aiurea.”
  • „Ar trebui să îi pună un blat și o face măsuță. Poate vrea cineva să iasă la o cafea!🤣🤣🤣”
  • „Trebuia să pună și suport de picioare pe stâlpișor.”
  • „Plângeri scrise cu număr de înregistrare până le ies pe nas!”

Stâlpișorii ce au fost montați pe marginea drumurilor din București au rolul de a împiedica șoferii să mai parcheze pe trotuar. Cu toate astea, au exista mai multe momente în care amplasarea lor a fost dezbătută pe internet.

Iată câteva articole în care sunt prezentate situații similare:

Cookies