Stagiunea de vară a Festivalului de Teatru Dell’ Arte începe mâine. Absolvenţii UNATC, în deschidere

de:
09 iul. 2015
0 Afișari
Stagiunea de vară a Festivalului de Teatru Dell' Arte începe mâine. Absolvenţii UNATC, în deschidere

În perioada 10 iulie – 6 septembrie 2015, in Parcul Cismigiu si in Gradina cu Filme – Cinema & More din Capitala, va avea loc deschiderea stagiunii de vara a Festivalului de Teatru Dell’ Arte, eveniment organizat de Primaria Muncipiului Bucuresti, prin Creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie, in parteneriat cu Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I. L. Caragiale”.

Dell’Arte este un festival de teatru aflat anul acesta la prima editie, organizat din dorinta de a aduce pe scenele neconventionale in aer liber din Cismigiu si Gradina cu Filme o serie de spectacole ale absolventilor Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I. L. Caragiale”.

Salile de teatru sunt schimbate cu scene amplasate in aer liber, avand in program titluri ce promit sa ofere o experienta inedita prin subiectele abordate si sa transforme diminetile si serile de weekend intr-unele speciale.

Festivalul de teatru „Dell’ Arte” vine in intampinarea publicului bucurestean si nu numai cu o oferta variata de spectacole atractive din dramaturgia clasica si contemporana, dar si cu productii ale departamentelor de coregrafie si papusi marionete.

In Parcul Cismigiu, de vineri pana duminica, incepand cu ora 19.20, trecatorii sunt invitati la spectacole precum „Intrigantul”, „Cainele gradinarului” – dupa Lope de Vega, „Cine e fazanul?” – de Georges Feydeau, „A douasprezecea noapte” – de William Shakespeare, „Cele doua orfeline” – de Adolphe Phillipe D’Ennery. De asemenea, cei mici sunt asteptati in Cismigiu, in fiecare duminica, de la ora 11:30, cu piese de teatru pentru copii. „In asteptarea lui Ardeiut”, „Croitorasul cel viteaz” si „Taraful” sunt doar cateva dintre spectacolele pregatite special pentru acestia.

Gradina cu Filme, situata in Piata Alexandru Lahovari nr. 7, isi deschide portile teatrului in fiecare duminica, de la ora 20:00, cu spectacole precum „Norman” – de Alan Ayckbourn, „Sylvia” de A. R. Gurney si „Comedia Dell’ Arte”.

Astfel, pe timp de vara, oamenii pasionati de teatru, precum si cei care vor sa descopere aceasta arta, au posibilitatea de a se bucura de spectacole de teatru de calitate, in doua locatii cheie ce indeamna la relaxare si multa voie buna.

Cookies