Concert Cameral: Matei Bucur Mihaescu si Cammerata

de:
12 apr. 2011
0 afișări
Concert Cameral: Matei Bucur Mihaescu si Cammerata

In Sala Studio a Operei Nationale Bucuresti, se va desfasura un nou concert sustinut de Matei Bucur Mihaescu (pianist, compozitor si dirijor) si orchestra CaMMerata.

Conceptul original care sta la baza evenimentului creat de tanarul muzician, este o formula de concert orchestral interactiv. Publicul nu va fi un simplu spectator, ci va avea prilejul sa participe efectiv la eveniment alaturi de artisti. Cativa spectatori vor fi invitati sa se aseze pe scaune in mijlocul orchestrei alaturi de instrumentisti pe tot parcursul desfasurarii concertului, pe baza unei selectii aleatorii. Serata muzicala va fi insotita de multe surprize, care vot fi oferite publicului de catre tanarul Matei Bucur Mihaescu.

,,Ne dorim ca prin promovarea acestui concept pe care l-am denumit CONCERTARIUM by MBM , publicul indiferent de varsta si ocupatie, sa treaca mai usor rampa catre muzica culta, care pentru unii poate parea inaccesibila deschizandu-le o poarta catre orizontul muzical prin care vor patrunde efectiv in culisele unei orchestre de muzica clasica. De asemenea, conceptul va fi si un mijloc de amuzament, care cu siguranta va avea priza la public si va atrage rapid noi segmente de spectatori”, a declarat muzicianul Matei Bucur Mihaescu, autorul conceptului.

Din programul serii vor face parte lucrari apartinand compozitorului Matei Bucur Mihaescu, care vor fi interpretate sub bagheta acestuia, de catre orchestra CaMMerata.

Manifestarea este organizata in parteneriat cu Opera Nationala Bucuresti si cu Fundatia Radio Romania.

Cookies