SMART CITY

Stagii de practică pentru studenţi şi masteranzi, la Orange

Orange First Step se adresează tuturor studenţilor şi masteranzilor indiferent de profilul facultăţii, de forma de învăţământ sau de anul de studii în care se află, anunţă reprezentanţii Orange, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cei interesaţi au ocazia să se înscrie pe pagina www.orange.ro/first-step, unde pot alege oraşul, perioada şi departamentul în care vor să facă practică. Orange oferă peste 270 de locuri, atât în București, cât şi în ţară. Această ediție aduce cel mai mare număr de locuri de până acum, peste 45 disponibile, în departamentele IT și tehnic pentru grupul France Telecom – Orange, centrul local de mentenanță si suport. Studenții pot efectua stagiul de practică și în departamentele de Resurse Umane, Comunicare, Relații Clienți, Financiar, Vânzări, Achiziții, Planificare Business, Online sau în Orange shops.

Pe parcursul verii vor fi organizate 3 sesiuni de practică: 1-31 iulie, 1-31 august, 1-30 septembrie. La final, toți absolvenții Orange First Step vor primi o diplomă de absolvire și o adeverință de practică pe care o pot folosi la facultate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button