Stadiul lucrărilor la pasajul pietonal Eroii Revoluției. Daniel Băluță: Vom putea traversa în siguranță pasajul în primăvara anului 2023

21 sept. 2022
4367 Afișari
Stadiul lucrărilor la pasajul pietonal Eroii Revoluției. Daniel Băluță: Vom putea traversa în siguranță pasajul în primăvara anului 2023
Stadiul lucrărilor la pasajul pietonal Eroii Revoluției. Daniel Băluță: Vom putea traversa în siguranță pasajul în primăvara anului 2023” / Sursă foto: Facebook-Daniel Băluță

Primarul Daniel Băluță a anunțat care este stadiul lucrărilor la pasajul pietonal ce se realizează la Eroii Revoluției. Lucrările la acest importat obiectiv au fost începute în data de 3 aprilie 2022.

Stadiul lucrărilor la pasajul pietonal Eroii Revoluției

Primarul Sectorului 4 anunță că la acest moment, o parte din echipele de constructori ce se ocupă de realizarea pasajului pietonal Eroii Revoluției s-au instalat în subteran. Aceștia au început finisajele pereților interiori ai tunelului.

Cu toate că au fost începute lucrări în subteran, lucrările de la suprafață se află încă în desfășurare.

Iată mesajul transmis de Daniel Băluță:

Se lucrează intens la pasajul pietonal Eroii Revoluției!

Chiar dacă mai e de lucru și la suprafață, o parte din constructori și-au instalat și în subteran schelele și mesele de lucru și s-au apucat de finisajele pereților interiori ai tunelului.

Apoi vor monta corpurile de iluminat, sistemul de supraveghere video, lifturile și scările rulante, drept pentru care, la cum decurg lucrurile vom putea traversa în siguranță pasajul Eroii Revoluției în primăvara anului viitor.

Trecerile de pietoni din zonă vor fi eliminate

Lucrările la pasajul pietonal Eroii Revoluției au fost începute ce către administrația publică în încercarea de a fluidiza traficul din cea mai aglomerată intersecție a Sectorului 4.

După realizarea acestuia, trecerile de pietoni din zonă vor fi eliminate și înlocuite cu alternativa mult mai sigură a pasajului rutier. Pasajul pietonal ce urmează a fi construit va face corespondența atât cu stația de metrou din zonă, cât și cu celelalte stații de transport public de suprafață (STB).

Pentru a se evita posibilele neplăceri în trafic, pe perioada lucrărilor, cetățenii sunt rugați să tranziteze zona respectând restricțiile de circulație ce se vor instituii.

Cookies