Stadiul lucrărilor din zona Humulești – Sălaj, Sector 5. City manager: Până la finalul lunii totul va fi gata

15 mai 2023
541 Afișari
Stadiul lucrărilor din zona Humulești - Sălaj, Sector 5. City manager: Până la finalul lunii totul va fi gata
Stadiul lucrărilor din zona Humulești - Sălaj, Sector 5. City manager: Până la finalul lunii totul va fi gata | Sursă foto: Facebook-Rareș Hopincă

City managerul din Sectorul 5, Rareș Hopincă, anunță care este stadiul lucrărilor se sunt efectuate în zona Humulești – Sălaj. În zonă au fost realizate mai multe locuri de parcare și spații verzi.

Lucrările din zona Humulești-Sălaș, aproape finalizate

Rareș Hopincă a anunțat că lucrările ce sunt realizate în zona Humulești – Sălaj, din Sectorul 5 al Capitalei, merg bine și că ar putea fi finalizate cât de curând. Conform declarației făcută de city manager, acestea ar fi gata până la finalul lunii mai.

În cadrul acestora a fost suplimentat numărul:

  • Spațiilor verzi,
  • Locurilor de parcare.

Am schimbat mult zona. Arată mult mai bine. Era plin de magazii, cauciucuri și moloz. Încep să arate civilizat, iar străzile pline de mașini încep să fie mai aranjate.

Pietonii au rutele lor, nu mai trebuie să meargă pe stradă, între mașinile parcate și cele în viteză, a transmis Rareș Hopincă.

Administrația publică continuă să traseze locuri de parcare în aria Humulești – Sălaj, în zonele unde au fost terminate lucrările de asfaltare.

Se amenajează și un loc de joacă pentru animale

Pe lângă lucrările efectuate pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor Sectorului 5, sunt realizate și lucrări destinate prietenilor noștri necuvântători. Primăria Sectorului 5 urmează să realizeze un spațiu dedicat animalelor de companie.

Chiar și animalele de companie vor avea o surpriză: săptămâna viitoare va răsări un loc amenajat special pentru micii noștri prieteni, în mijlocul cartierului, transmite Rareș Hopincă.

De asemenea, pe parcursul acestea săptămâni, PS5 va continua să planteze pomi în zona respectivă.

Teii deja plantați o duc bine, au înverzit. Alții își fac loc printre pomii bătrâni și în câțiva ani vor umple cartierul cu miros de flori de tei.

Ulterior, plantările vor fi reluate în toamnă, atunci când vremea va permite. City managerul le transmite bucureștenilor că, în aproximativ două săptămâni, zona va fi de nerecunoscut.

Cookies