Stadiul lucrărilor de reabilitare și consolidare la clădirea monument în care a fost sediul Primăriei Sectorului 5. Nicușor Dan: Va fi gata la sfârșitul anului

17 iun. 2024
4045 afișări
Stadiul lucrărilor de reabilitare și consolidare la clădirea monument în care a fost sediul Primăriei Sectorului 5. Nicușor Dan: Va fi gata la sfârșitul anului
Stadiul lucrărilor de reabilitare și consolidare la clădirea monument în care a fost sediul Primăriei Sectorului 5. Nicușor Dan: Va fi gata la sfârșitul anului | Sursa foto: Nicușor Dan/Facebook

Lucrările pentru reabilitarea fostului sediu al Primăriei Sectorului 5 continuă. Termenul limită este finalul trimestrului IV al anului 2024.

Avansează lucrările la fostul sediu al Primăriei  Sectorului 5

În urmă cu puțin timp, Nicușor Dan a publicat pe pagina sa de Facebook informații despre lucrările la fostul sediu al Primăriei Sectorului 5. Acesta a postat și o sumedenie de poze de la clădirea de pe Bulevardul Regina Elisabeta.

Avansăm cu reabilitarea clădirii de pe Bd. Regina Elisabeta nr. 29 – 31, Sector 5, fostul sediu al Primăriei Sectorului 5.

Lucrări efectuate la fostul sediu al Primăriei S5

Mai multe lucrări au fost efectuate la fosta clădire a Primăriei Sectorului 5. Mai exact, în proporție de 75% s-a lucrat la consolidarea, reabilitarea, extinderea și restaurarea imbobilului.

Echipele de muncitori lucrează și la instalațiile din interiorul clădirii, dar și la amenajările interioare.

Au fost executate în proporție de 75% lucrări pentru consolidarea, reabilitarea, extinderea și restaurarea fațadei imobilului. Se lucrează la instalații și la amenajările interioare.

Termenul estimat pentru finalizarea lucărilor de reabilitare este finalul trimestrului IV al acestui an, a menționat primarul general al Capitalei.

Vezi postarea AICI.

Clădirea face parte din Ansamblul de Arhitectură Bd. Elisabeta

Clădirea respectivă este alcătuită din mai multe niveluri niveluri: subsol, mezanin, două etaje și mansardă. În total, aceasta are o suprafață de aproximativ 3.500 mp. Curtea clădirii de pe Bd. Regina Elisabeta are o suprafață de 1.400 mp.

Clădirea este alcătuită din șase niveluri, subsol, mezanin, două etaje și mansardă, are o suprafață de aproximativ 3.500 mp și o curte cu suprafața de 1.400 mp.

Imbobilul este un monument istoric important. Acesta face parte din Ansamblul de Arhitectură Bd. Elisabeta, porțiunea cuprinsă între Bd. I.C. Brătianu și Bd. Schitu Măgureanu. Tot în acest loc a funcționat și Palatul fostei Eforii a Spitalelor Civile.

Te-ar putea interesa și:

Cookies