Stadionul Steaua ar putea fi demolat. În locul lui ar putea fi ridicat un nou stadion şi un cartier rezidenţial

de:
06 iul. 2011
0 afișări
Stadionul Steaua ar putea fi demolat. În locul lui ar putea fi ridicat un nou stadion şi un cartier rezidenţial

„Domnule, nu este niciun secret şi nu glumesc absolut deloc. Terenurile pe care se află stadionul Steaua şi cele situate pe prelungirea Ghencea au fost înainte de război ale mai multor familii din comuna pe care eu o reprezint. Să ştiţi că oamenii îşi doresc pământurile înapoi, iar eu nu am de gând să mă cert cu nimeni. Aşa că vă rog să nu mă băgaţi în scandal cu Ministerul Apărării sau cu Gigi Becali. Eu v-am spus doar adevărul”, ne-a dezvăluit Mircea Minea, primarul din Chiajna, scrie Prosport.

Cartier rezidenţial şi stadion de 10.000 de locuri

Ce se ascunde de fapt în spatele acestor declaraţii? După ultimele informaţii strânse de ProSport, se pare că un grup de investitori doreşte să cumpere drepturile de proprietate ale cetăţenilor respectivi. Motivul? În zona respectivă urmează să se construiască un cartier rezidenţial şi un nou stadion de fotbal, de 10.000 de locuri, asta pentru a se dribla un paragraf din legea sportului, care interzice schimbarea destinaţiei unei baze.

Chestionat asupra acestor dezvăluiri ale lui Mircea Minea, preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a declarat: „Am auzit şi eu de intenţiile acelor oameni din Chiajna. Nu ştiu foarte clar ce se ascunde în spatele declaraţiilor făcute de domnul Minea, dar e păcat că în ziua de azi încă mai sunt la modă comisioanele. Oricum, interesele sunt foarte mari”.

În continuare, fostul portar de legendă al roş-albaştrilor a ţinut să precizeze: „E păcat ce face acum MApN. De ce? Păi, aproape a reuşit să scoată din Ghencea echipa de fotbal Steaua, iar stadionul e pe cale să fie demolat. De fapt nu mă mai miră nimic în România, atât timp cât la Arad a fost demolat stadionul Vagonul pe care s-a jucat primul meci oficial de la noi din ţară, iar în locul lui a fost construit un supermarket”.

Cookies