B365 te trimite la teatru. „Stă să plouă”, de Lia Bugnar, pe 24 ianuarie, la Green Hours

de:
20 ian. 2012
4 Afișari
B365 te trimite la teatru.

Răspunde corect, cu numele întreg, la întrebarea: „Cine regizează piesa „?, până marţi, 24 noiembrie, ora 12.00, la comentariile acestei postări şi invitaţia poate fi a ta. Câştigătorul va fi anunţat, tot marţi, pe www.b365.ro

Invitaţia este valabilă pentru reprezentaţia de la ora 21.00

______________

„Stă să plouă” – marţi 24 ianuarie, ora 19.00/ora 21.00

scenografia: Dragoş Buhagiar
muzica: Vlaicu Golcea
regia: Lia Bugnar
producţia: Teatrul LUNI de la Green Hours (2006)

Event FB
„STĂ SĂ PLOUĂ n-are nici o legătură cu anunţurile meteo. Dar are legătură cu România până la comanda „Hoo”! Lia Bugnar trage din nou semnalul de alarmă. De această dată şi ca regizoare. Scenograf, nimeni altul decât, Dragoş Buhagiar. Amândoi îndrăgostiţi de underground-ul de pe Calea Victoriei, cunoscut de mai toţi ca Teatrul Luni.
Aşadar, din nou, premieră la Green Hours care a devenit pentru o seară din bar/club un fel de garsonieră/bucătărie pentrui trei actriţe: Maria Buză, Tania Popa şi Antoaneta Cojocaru într-un balans sensibil între imaginar şi real. Adică între plata chiriei şi vise. Şi invers. De-a râsu’ plânsu’. Cu nodu’n gât. Apoi, telefoane în lanţuri şi încă un actor de „marcă înregistrată”: Marius Manole. Adăugăm ceva piure de cartofi (doar în ziua spectacolului îl afli în meniu la Green Hours!…) şi ceva dragoste şi după nici 80 de minute, parcă ai vrea s-o iei de la început. A naibii viaţă!…”

Artists-charge:
25 lei/pers – achitat în avans
30 lei/pers -achitat în ziua evenimentului

Detalii & rezervări:
[email protected]
0788.452.485 (L-V: 11.00-18.00)

www.greenhours.ro

Cookies