st.ART la muzică și artă stradală în București. Festivalul aduce oamenii împreună, în zona Calea Victoriei

28 apr. 2022
540 Afișari
st.ART la muzică și artă stradală în București. Festivalul aduce oamenii împreună, în zona Calea Victoriei
st.ART la muzică și artă stradală în București. Festivalul aduce oamenii împreună, în zona Calea Victoriei. Sursa foto: Facebook/ St.ART Fest

Încă un festival de muzică și artă stradală în București. st.ART va avea loc în zona Calea Victoriei, în luna mai. Două străzi din centrul orașului vor fi transformate în ring de dans.

st.ART la muzică și artă stradală în București

Festivalul de muzică și artă stradală st.ART își propune să aducă oamenii împreună. Prima ediție va avea loc în zona Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi artere ale Capitalei, mai exact vecinătățile Muzeului Național de Istorie a României. În perioada 21-22 mai 2022, strada Ilfov și strada Inginer Guglielmo Marconi din București vor fi închise traficului rutier și vor fi transformate în ring de dans.

st.ART îi celebrează pe bucureșteni, dar sărbătorește și spiritul creativ. Pe scenă vor urca următorii artiști locali: ROA, Bogdan Simion, Gramofone, Dobrican, K-LU, KOV, Du Mad, Bross. Festivalul durează două zile, iar artiștii sunt împărțiți astfel:

  • sâmbătă vor urca pe scenă ROA, Du Mad, Kov;
  • duminică vor urca pe scenă Bogdan Simion, Gramofone, Klu și Dobrikan.

Organizatorii festivalului transmit că line-up-ul va fi completat cu artiști surpriză.

Festivalul aduce oamenii împreună, în zona Calea Victoriei

Nu doar muzica va fi prezentă la st.ART, ci și arta, în toate formele ei. Spațiul public va fi reinterpretat de artiști din scena locală şi ne vor face să (re)descoperim Bucureștiul așa cum nu l-am mai văzut până în prezent.

În cadrul primei ediții a festivalului va fi prezent Obie Platon, unul dintre cei mai activi artiști vizuali și stradali din România, Europa și China. El a pregătit un art perfomance, o instalație la care va lucra în cele două zile ale festivalului, iar participanții vor putea vedea rezultatul la finalul evenimentului.

Totodată, studenții de la UNArte, sub îndrumarea lui Ionuț Anghel, Lector Universitar Doctor, vor propune, cu ajutorul unor instalații inedite, propriile lor viziuni artistice asupra Capitalei.

În cadrul festivalului va exista și o zonă de street food. Printre cei prezenți vor fi: Creperie, VanFruct, Arrosticini, Burger Van, Delicii pe Roți.

Abonamente și bilete pentru st.ART

Începând cu data de 28 aprilie 2022, au fost puse în vânzare abonamentele EARLY BIRD pentru ambele zile ale festivalului. Acestea pot fi cumpărate online în perioada 27 aprilie – 4 mai 2022 la preţul de 50 de lei, accesând linkul de AICI.

Începând cu data de 5 mai 2022, prețul unui abonament va fi de 75 de lei pentru ambele zile de festival. Totodată, un bilet pentru o singură zi va costa 50 de lei. Copiii cu vârsta până în 7 ani beneficiază de gratuitate. Minorii nu vor avea voie să intre după ora 19:00, spun organizatorii st.ART.

st.ART îi aduce pe oameni împreună, în București
st.ART îi aduce pe oameni împreună, în București
Cookies