ARHIVA B365

SRL înfiinţat de Consiliul Local Sector 3, împuternicit să achiziţioneze o FABRICĂ

Decizia a fost adoptată marţi de către CL Sector 3.

Din expunerea de motive reiese că în baza unei hotărâri de consiliu din data de 17 iulie, preşedintele Consiliului de Administraţie al societăţii Administrare Active Sector 3 SRL a primit mandat pentru demararea procedurilor în vederea unui proiect care să vizeze construcţia de la zero a unei astfel de fabrici. Reprezentanţii societăţii au arătat însă într-o adresă destinată primăriei că realizarea unei astfel de fabrici este un proces lung şi complex, presupunând identificarea unui teren, achiziţionarea de echipamente şi angajarea de personal calificat.

Potrivit aceleiaşi surse, societatea Delta Antrepriza de Construcţii şi Montaj 93 SA a făcut o ofertă de vânzare a unui poligon de prefabricate, în valoare de 8,3 milioane euro + TVA, ofertă ce cuprinde teren, construcţii, echipamente depozitare, căi de acces. SC Administrare Active Sector 3 SRL a răspuns cu o ofertă de cumpărare neangajată în valoare de 4,6 milioane euro + TVA privind achiziţionarea fabricii amplasată în Popeşti-Leordeni, pe Şoseaua de centură nr. 111.

„Ţinând cont de necesitatea implementării obiectivelor de investiţii aprobate la nivelul Sectorului 3 în termeni de eficienţă timp-costuri, consider oportună acordarea unui mandat preşedintelui CA al societăţii Administrare Active Sector 3 SRL în vederea achiziţionării unei fabrici de prefabricate cu o valoare estimată de 5 milioane euro + TVA în scopul derulării obiectivelor de investiţii ale Sectorului 3 şi ale întreprinderilor publice care au ca autoritate publică tutelară Sectorul 3 al municipiului Bucureşti”, se arată în expunerea de motive semnată de primarul Robert Negoiţă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button