Spy Hard în S3: Un bucureștean vigilent caută detectiv pe internet, să afle de unde are vecinul de la bloc bani de atâtea vacanțe

29 iul. 2023
582 Afișari
Spy Hard în S3: Un bucureștean vigilent caută detectiv pe internet, să afle de unde are vecinul de la bloc bani de atâtea vacanțe
Spy Hard în S3: Un bucureștean vigilent caută detectiv pe internet, să afle de unde are vecinul de la bloc bani de atâtea vacanțe. Sursa foto: Unsplash
Curiozitatea a ucis pisica, sau în acest caz, l-a pus pe un bucureștean din Sectorul 3 să caute detectiv particular pe un grup de Facebook. De ce? Pentru că i se pare că vecinul lui stă în „lăfăială” și că asta din cauză că „comite ilegalități”. Ceva ne spune că nu a găsit pe cineva să elucideze misterul, dar a făcut câteva sute de internauți să râdă și să lase reacții și comentarii la postarea sa.
Mânat de invidie și poate și de curiozitate, un bucureștean din Sectorul 3 a intrat pe un grup de Facebook să își spună oful: că vecinul lui o duce prea bine, că își schimbă mașina la 4 ani și că merge în vacanțe cu nevasta și copilul de 2, chiar 3 ori pe an. Mai mult, cetățeanul, care a postat sub anonimat pe grup, îl bănuiește pe vecinul său de „ilegalități” – cum altfel să își permită așa „lăfăială”?

Spy Hard în S3: Un bucureștean vigilent caută detectiv pe internet, să afle de unde are vecinul de la bloc bani de atâtea vacanțe

Prin urmare, persoana din spatele postării le cerea ajutorul cetățenilor din Sectorul 3 să găsească un detectiv particular care să nu ardă prea rău la buzunar și care să îl „investigheze” puțin pe vecinul cu pricina.
„Vecinul meu isi schimba masina la fiecare 4 ani. Se duce in vacante la munte cu nevasta si copilul de 2-3 ori pe an. Am impresia ca comite ilegalitati, ca altfel nu avea cum sa isi permita asa lafaiala. Cunoasteti un detectiv particular care sa nu ceara multi bani? As vrea sa il investigheze putin.”, se arată în postarea de pe grupul Cetățean Sector 3.
Deloc surprinzător, internauții au lăsat sute de reacții și zeci de comentarii în care râd sau deplâng, după caz, această postare. Iată câteva dintre comentarii:
  • Eu zic ca de banii care ii dati detectivului mai bine schimbati masina sau plecati in vacanta !!!!
  • Și așa nu aveți nici o altă treabă, după cum se vede,faceți dvs.pe detectivul
  • Vecinul meu are 2 mașinii, cred ca și el face ilegalități! Și mai am prieteni care au masina mult mai mișto ca a mea! Dacă găsiți detectivul bun sa-l trimiteți și la vecinul/prietenii mei!
  • Securiștii când au dat de Facebook 😄😄😄😄
  • Sifonul se ține pe masă nu vecin
  • Câinele moare de drum lung iar autorul postării de grija altuia..
Cookies