CONCURS Spune cum te-ai distrat şi câştigă un Wii! Sau chiar un job!

de:
17 ian. 2011
1 afișări
CONCURS Spune cum te-ai distrat şi câştigă un Wii! Sau chiar un job!

Puiul a avut gust de peşte? Berea ţi-a fost servită la temperatură de ceai? Ai simţit că îmbătrâneşti aşteptând să vină cineva să îţi ia comanda? Ai plecat la o seară de indie rock, dar ai nimerit la o petrecere de manelişti? Sau, dimpotrivă, ai mâncat ceva atât de gustos încât vrei să le recomanzi tuturor restaurantul cu pricina? Ai nimerit într-un club în care muzica a fost atât de bună că ţi-ai rupt pantofii de la atâta dans? Scrie despre experienţele tale în cluburile, barurile sau restaurantele din Bucureşti şi poţi câştiga o consolă Nintendo Wii. Mai mult, dacă talentul te recomandă 🙂 , poţi fi angajat în redacţia B365.ro. Da, cu salariu şi legitimaţie.

Tot ce trebuie sa faci este să te loghezi pe B365.ro, să selectezi un club, un bar, o cafenea sau un restaurant din lista noastră, după care să apeşi butonul „Propune Review”. În cazul în care nu găseşti localul despre care vrei sa scrii, îl poţi propune tot tu. Autentificarea pe B365.ro o poţi face înregistrându-te pe site sau cu datele tale de facebook (e bine de ştiut că B365.ro nu are acces la parola ta). Poţi propune câte texte vrei, singura condiţie fiind ca locurile despre care scrii să fie diferite.

Pentru ca totul să fie cât se poate de transparent, câştigătorul consolei va fi ales prin insumarea like-urilor FACEBOOK pe care review-ul său le adună pe B365.ro, aşa că îţi poţi ruga prietenii să treacă pe aici pentru a te ajuta cu un like. Totodată, câştigătorul va fi invitat la un interviu pentru un job în redacţia B365.ro.

Dacă mai ai nelămuriri, consultă aici regulamentul concursului. La cât mai mult like-uri!

Cookies