Sporturi extreme în București. Un bărbat a sărit cu parașuta în Catedrala Neamului

28 mai 2022
867 Afișari
Sporturi extreme în București. Un bărbat a sărit cu parașuta în Catedrala Neamului
Sporturi extreme în București. Un bărbat a sărit cu parașuta din Catedrala Neamului | Sursă foto: Facebook-Catedrala Mantuirii Neamului

Un bărbat a decis să practice sporturi extreme în centrul Bucureștiului, așa că a sărit cu parașuta în Catedrala Neamului. Acest a sărit din cel mai înalt punct al construcției.

Sporturi extreme în Catedrala Neamului din București

Ce faci când vrei să practici sporturi extreme însă nu ai unde? Sari cu parașuta din turla Catedralei Neamului din București, aflată la circa 60 de metri înălțime. Asta a ales să facă un bărbat în vara anului trecut, conform Antena 3.

Acesta a filmat toată întâmplarea, iar recent clipul a fost postat pe Youtube și alte rețele de socializare, devenind viral.

Analizând imaginile ce au fost postate de parașutistul urban, se poate observa care sunt detaliile legate de stadiul construcțiilor. Astfel că, se consideră că imaginile au fost filmate anul trecut, în perioada verii.

La acest moment, identitatea celui de a sărit cu parașuta din Turla Catedralei Neamului nu este cunoscută de autorități.

Bărbatul a intrat în clădire în mod fraudulos

După ce imaginile au devenit virale pe internet, au început cercetările pentru a se stabili cum a reușit bărbatul să pătrundă în clădire.

Conform verificărilor ce au fost făcute până la acest moment pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului, s-a stabilită că parașutistul a pătruns în lăcașul de cult în mod fraudulos. Locul de unde bărbatul a sărit cu parașuta este unul extrem greu accesibil și se presupune că acest a întrat după ce programul de lucru al muncitorilor s-a terminat în respectiva zi.

Echipele coordonatoare ale șantierului au sesizat în această cauză serviciile de pază și supraveghere ce se ocupă de securitate Catedralei Neamului.

Urmează să fie făcute verificări ale bazelor de date existente, privind intervalul de timp ce a fost identificat din filmări. Vor fi făcute verificări atât pentru spațiul interior, cât și pentru cel exterior al clădirii.

Iată imaginile postate recent pe internet:

Cookies