Sportivul din Iancului: Un om al străzii se antrenează zilnic și are o formă fizică de invidiat

de:
19 aug. 2013
1 afișări
Sportivul din Iancului: Un om al străzii se antrenează zilnic și are o formă fizică de invidiat

Alin n-are unde sa doarma, abia gaseste ce sa bage in gura, insa nu a neglijat exercitiile fizice, scrie cancan.ro. El isi face veacul prin zona Iancului.

„Fac tractiuni la bara din parc si ridic de sute de ori doua bidoane de 5 si 6 litri pline cu nisip si apa. Pline, asa, au cam 14/15 kilograme si ma ajuta sa ma tin in forma. Alerg si dimineata si noaptea, dar mai ales noaptea, intre 11 si 12, ca e racoare si e mai liniste pe strazi. Mi-ar fi trebuit niste manusi sa nu-mi julesc mainile, asa ca mi-am facut din carpele astea, de la o bluza rupta”, a povestit Alin.

Drama lui Alin a inceput in urma cu 24 de ani, pe cand avea 9 ani. “Locuiam la Sibiu, iar mama m-a abandonat la spital. M-au trimis apoi prin orfelinate, am indurat multe umilinte, imi furau cei mari mancarea, hainele… Pana la urma am fugit si am ajuns in canale. De atunci locuiesc pe strazi, fara casa, fara masa”, spune el. 

„Sport fac de la 14 ani, a fost sansa mea, m-a ajutat sa fiu sanatos. Sunt multumit de cum arat, nu sunt bolnav. Aici, in zona Iancului, ma antrenez de 7 ani, in fiecare zi, la miezul noptii”, a mai spus barbatul. 


Cookies