Splendid apus de soare în zona Pasajului Doamna Ghica. Un bărbat pasionat de fotografie a bucurat privirile bucureștenilor cu o serie de imagini deosebite

23 mai 2023
482 Afișari
Splendid apus de soare în zona Pasajului Doamna Ghica. Un bărbat pasionat de fotografie a bucurat privirile bucureștenilor cu o serie de imagini deosebite
Splendid apus de soare în zona Pasajului Doamna Ghica. Un bărbat pasionat de fotografie a bucurat privirile bucureștenilor cu o serie de imagini deosebite. Sursa foto: Facebook/ Andrei Mitrofan

Un apus de soare superb a fost surprins în zona Doamna Ghica din Sectorul 2 al Capitalei, de către un bucureștean pasionat de fotografie.

„Trăiește colorat”

Un bărbat pasionat de fotografie a surprins pe cameră un apus extraordinar. Cerul avea un mix de nuanțe deschise care făcea zona Doamna Ghica să pară de vis.

Bucureșteanul a făcut câteva poze la cer, după care le-a postat pe pagina de Facebook „Sector 2 – Informații și dezbateri”, pentru a bucura și privirile internauților.

Peisajul ilustrează una dintre locațiile frumoase din București. În imagini a fost surprinsă și roata panoramică din Parcul Lacul Tei.

Un apus superb, lângă Pasajul Doamna Ghica
Un apus superb, lângă Pasajul Doamna Ghica. Sursa foto: Facebook/ Andrei Mitrofan

Posatrea bucureșteanului a strâns sute de reacții din partea internauților. Aceștia au fost uimiți de peisaj și l-au felicitat pe bărbat. În plus, fotografiile au fost realizate cu camera telefonului mobil, deși mai multe persoane au crezut că a fost folosit un aparat profesional.

Nu folosesc Photoshop. Folosesc Lightroom, iar pozele sunt făcute cu telefonul, nu DSLR-ul. Fiecare vede din perspectiva sa. Dacă erau facute cu DSLR-ul, calitatea și editarea erau diferite.” a scris bucureșteanul

Imaginile au fost realizate în apropierea Pasajului Doamna Ghica, la care încă se lucrează.

Când va fi gata Pasajul Doamna Ghica

Nicușor Dan a explicat pentru Ziarul Financiar când va fi gata Pasajul Doamna Ghica. Primarul Capitalei a spus că tablierul metalic al pasajului a fost gata la termen, pe data de 1 martie. Termenul pe care îl oferă compania care realizează lucrările este începutul acestei toamne, conform spuselor primarului:

„Am terminat în sfârşit tablierul metalic, dacă nu mă înşel 1 martie a fost termenul şi a fost finalizat la termen. Am avut o relaţie cu o firmă de construcţii italiană care s-a ţinut de grafic, şi noi am făcut plăţile, iar termenul pe care îl dă compania noastră pe circulaţie pentru Pasajul Doamna Ghica este începutul acestei toamne”.

De asemenea, primarul Nicușor Dan a mai spus și că impactul finalizării acestui proiect va fi resimțit doar la nivel local. Bucureștenii nu ar trebui să se aștepte ca problema traficului să fie rezolvată.

Nu ajunge să pui un pod aici, un pod acolo, un semafor aici, pentru că nu ai rezolvat problema mare. Şi trebuie să ne uităm în ansamblu. Adevăratul impact pentru zona respectivă îl vom avea când vom avea inelul median şi mai ales linia de tramvai care să meargă din nord din Pipera, să treacă pe la Doamna Ghica şi să ajungă până în sud. Acela va fi adevăratul impact” a mai declarat Nicușor Dan pentru Ziarul Financiar

Te-ar putea interesa și:

Cookies