Spitalul Filantropia închide sala de nașteri între 19 și 31 august. Ce se întâmplă cu pacientele

de:
05 aug. 2019
9 Afișari
Spitalul Filantropia închide sala de nașteri între 19 și 31 august. Ce se întâmplă cu pacientele

„În vederea efectuării igienizării generale periodice și a prevenirii apariției de infecții asociate asistenței medicale, Spitalul Clinic Filantropia, aflat în subordinea Primăriei Capitalei, prin ASSMB, va închide sala de nașteri, terapia intensivă neonatală și saloanele de rooming-in în perioada 19-31 august 2019″, informează Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

Pacientele vor fi redirecționate către alte maternități.

„Pacientele care ar fi trebuit să nască la Maternitatea Filantropia vor fi redirecționate către celelalte maternități ale ASSMB: Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu, Spitalul Clinic Dr.I. Cantacuzino, Spitalul Clinic Malaxa, dar și către alte maternități din capitală. Obstetricienii de la Filantropia au fost anunțați în urmă cu trei săptămâni, în legătură cu sistarea activității privind nașterile, tocmai pentru a găsi soluții și a primi acordul colegilor, pe care i-au contactat în alte maternități, de a prelua viitoarele mămici”, mai arată ASSMB.

Cum vor funcționa restul secțiilor?

 Vor funcționa după program normal următoarele secții: Ambulatoriul integrat, secția de Ginecologie, secția ATI, compartimentul de MMF, compartimentul de Prematuri, laboratorul de radiologie, laboratorul de analize medicale, laboratorul de genetică, laboratorul de anatomie patologică, farmacia.

Cookies