Spiderman de București, în ziua cu „Duh de Hoț” în el: s-a cățărat pe schela unui bloc din Rin Grand Residence, a intrat în casă la bogați și-a furat bijuterii de mii de euro

17 aug. 2023
318 afișări
Spiderman de București, în ziua cu „Duh de Hoț” în el: s-a cățărat pe schela unui bloc din Rin Grand Residence, a intrat în casă la bogați și-a furat bijuterii de mii de euro
Spiderman de București, în ziua cu „Duh de Hoț” în el: s-a cățărat pe schela unui bloc din Rin Grand Residence, a intrat în casă la bogați și-a furat bijuterii de mii de euro | Foto simbol: Unspalsh

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Capitală după ce a furat mai multe bunuri de valoare dintr-un apartament. Acesta a recurs la metoda Spiderman, urcându-se pe o schelă metalică și întrând pe geam.

Hoțul a fost depistat de polițiști pe raza Sectorul 1 al Capitalei.

Spiderman de București, în ziua cu „Duh de Hoț” în el

Direcția General de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a anunțat că miercuri, 16 august 2023, a reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani. Față de acesta se fac cercetări în ceea ce privește comiterea infracțiunii de:

  • Furt calificat. 

Mai precis, la începutul lunii, în data de 7 august 2023, agenții din cadrul Secției 26 de Poliție au fost sesizați de către o femeie că, în perioada 4 – 7 august 2023, din locuința sa au fost sustrase mai multe bunuri de valoare.

În urma cercetărilor s-a descoperit că bărbatul a reușit să intre în apartament pe fereastră. Mai precis, acesta s-a urcat pe o schelă metalică ce era montat pe imobil, forțând mai apoi geamul pentru a putea intra în apartament.

Din cercetări a reieșit faptul că, un bărbat, după ce ar fi escaladat o schelă metalică ce era montată pe peretele imobilului, ar fi forțat fereastra apartamentului unde locuiește persoana vătămată, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri, transmite DGPMB.

Prejudiciul creat se ridică la 5.000 de euro

Prejudiciul ce a fost creat în urma acestui furt se ridică la valoare de 5.000 de euro, după cum informează polițiștii din Capitală. Printre obiectele sustrase se numără:

  • Bijuterii,
  • Stilouri,
  • Obiecte de valoare.

Miercuri, 16 august 2023, în urma investigațiilor făcute în cauză, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Secției 26 l-ai identificat și depistat pe bărbat. Bănuitul a fost depistat pe raza Sectorului 1.

În baza probelor ce au fost administrate, bărbatul de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat în fața instanței cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de către Biroul Investigații Criminale, din cadrul Secției 26, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria S4.

Cookies