„Sper că i-am speriat pe ceilalți”. Ce a declarat David Popovici la întoarcerea în țară de la Jocurile Olimpice

02 aug. 2021
61 afișări
„Sper că i-am speriat pe ceilalți”. Ce a declarat David Popovici la întoarcerea în țară de la Jocurile Olimpice
„Sper că i-am speriat pe ceilalți”. Ce a declarat David Popovici la întoarcerea în țară de la Jocurile Olimpice. Sursa foto: Facebook

David Popovici a revenit acasă, după aventura Jocurilor Olimpice de la Tokyo din această vară. Puștiul-minune al României a impresionat prin maturitatea de care a dat dovadă atât în declarații cât și în bazin. La sosirea în țară, acesta a fost întâmpinat de fani și de jurnaliști, prilej cu care a oferit declarații.

David Popovici a revenit în țară cu o experiență de neuitat în urma Jocurilor Olimpice de la Tokyo, în urma căreia tânărul a stârnit admirația și interesul întregii lumi a natației. La nici 17 ani, acesta se poate mândri cu un sfert de finală la proba de înot 50 de metri liber, locul 7 în finala probei de înot 100 de metri liber, dar și un prestigios loc 4 în finala probei de înot 200 de metri liber, potrivit Adevărul.

Ce declarații a oferit David Popovici la întoarcerea în țară

După cum a obișnuit deja presa, David Popovici a oferit astăzi, pe aeroportul Otopeni o serie de declarații extrem de mature pentru vârsta sa, precum și o analiză „la rece” a performanțelor pe care le-a obținut la Tokyo. De asemenea, acesta a ținut să le mulțumească fanilor pentru că au venit să îl întâmpine la aeroport.

„Le mulţumesc tututor celor care au venit la aeroport. Mă aşteptam la o primire, dar nici chiar la primirea aceasta. A fost foarte frumos, mai ales că au venit şi băieţii de la Subcarpaţi, sunt fanul lor.”, a declarat Popovici.

Înotătorul a precizat și faptul că oamenii din țară se trezeau noaptea ca să îl urmărească în concursurile olimpice l-a motivat extrem de mult, dar și că s-a separat de rețelele de socializare cât timp a fost la Tokyo.

„M-a motivat faptul că oamenii din România se trezeau noaptea să mă vadă, asta m-a împins foarte mult. M-am detaşat puţin de social media, au venit mii de mesaje acolo. Poate că voi începe să răspund în următoarele zile.”, a mai spus înotătorul.

„Eu mi-am îndeplinit obiectivele. Sper că i-am speriat pe ceilalți”

David Popovici a declarat că nu a apucat să viziteze orașul Tokyo, din cauza restricțiilor stricte impuse de organizatorii Jocurilor Olimpice. De asemenea, acesta s-a declarat mulțumit de rezultatele sale, și îi amenință pe oponenții săi de la următoarele competiții, deoarece la Tokyo a arătat doar „un trailer” pentru următorii ani.

„Nu prea am apucat să văd Tokyo. În „bula“ în care am stat noi a fost frumos. A fost obositor, însă mă bucur că am fost în vârf de formă şi că am acumulat experienţă. Până la Paris mai sunt destule concursuri. La Tokyo, eu mi-am îndeplinit obiectivele. Sper că i-am speriat pe ceilalţi, le-am arătat un trailer pentru ce va urma în următorii ani.”, a precizat sportivul de aproape 17 ani.

Nu în ultimul rând, Popovici a spus că în următoarele zile va încerca să doarmă cât mai mult și să vorbească cu prietenii săi, dar și că dorește să mănânce sushi, deoarece acesta a spus că sushi-ul pe care l-a mâncat în București a fost mai bun decât cel din satul olimpic.

„Ce o să fac, în următoarele zile? Pe lângă faptul că să dorm şi o să vorbesc cu prietenii, vreau să mănânc nişte sushi! Poate că sună ciudat, dar am mâncat sushi mai bun în România decât în satul olimpic.”, a mai spus David Popovici.

Cookies