Speed Taxi este disponibil şi pe smartphone-urile cu Windows

de:
02 apr. 2013
0 Afișari
Speed Taxi este disponibil şi pe smartphone-urile cu Windows

Noile telefoane inteligente pentru care este disponibilă aplicaţia Speed Taxi, deci cele care rulează cu sistemul de operare Windows, sunt Nokia Lumia 920, 820, 610, Samsung Ativ, HTC HD7 şi HTC 8X, scrie capital.ro.

În prezent, aplicaţia Speed Taxi este disponibilă pentru posesorii de smartphone cu sistemele de operare Windows, iOS, Android, precum şi pentru tablete iPad, iPad Mini şi cu sistem Android.

Speed Taxi a ajuns în prezent la circa 1.960 de maşini, cu tot cu colaboratori, fiind din acest punct de vedere cea mai mare companie de taxi din ţară, după ce în urmă cu un an avea cica 1.300 de maşini.

Compania a revoluţionat modul de a comnada un taxi în Bucureşti după ce a lansat în martie 2012 prima aplicaţie pentru smartphone, prin care clienţii plasau comanda direct către şoferi, sărind peste dispecerat.

În privinţa comenzilor mobile, clienţii mai pot comanda un taxi direct de pe site-ul companiei (www.speedtaxi.ro).Circa 35% din comenzile totale au ajuns să fie lansate de clienţii Speed Taxi prin aplicaţia pentru smartphone, mai exact aproape 6.000/zi, după cum a declarat pe 15 martie, în exclusivitate pentru Capital, Alexandru Nedelescu, fostul director general al companiei, cu o zi înainte de tragicul eveniment care a dus în cele din urmă la dispariţia sa. În noaptea dintre 15-16 martie, Nedelescu a făcut infarct, iar duminica viitoare a încetat din viaţă, la doar 37 de ani.

Reprezentanţii Speed Taxi au declarat că în ultima săptămână media comenzilor prin smartphone-uri şi tablete a ajuns la peste 7.400/zi (4.300 pe dispozitive iPhone şi iPad şi 3.100 pe dispozitive cu Android).

În acelaşi timp, comenzile pe web se situează la 700-800, iar cele prin dispecerat la 12.000-14.000.

Cookies