Spectaculos „selfie cu toată lumea” la West Side Christmas Market. 30.000 de bucureșteni pe zi la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei

29 nov. 2022
6643 Afișari
Spectaculos
Spectaculos "selfie cu toată lumea" la West Side Christmas Market. 30.000 de bucureșteni pe zi la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei

Imagini spectaculoase, cu mii de oameni aseară, la Târgul de Crăciun din parcul Drumul Taberei, au fost publicate pe contul de Facebook al evenimentului, West Side Christmas Market. “S-a încercat un selfie cu toată lumea. Ne-a ieșit?“, întreabă organizatorii.Pare că le-a cam ieșit.

Spectaculos
Sursa foto: West Side Christmas Market
Spectaculos
Sursa foto: West Side Christmas Market

30.000 de bucureșteni pe zi la West Side Christmas Market

Primarul Sectorului 6, primărie care organizează, împreună cu UNTOLD Universal, Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei consideră că evenimentul este un real succes. Se vede asta, spune Ciprian Ciucu, și din numărul mare de vizitatori zilnici: aproximativ 30.000 de oameni pe zi:

Târgul a fost gândit pentru a se adresa în special bucureștenilor din zona de vest a orașului, dar, datorită faptului că a devenit o atracție turistică de sezon, a atras vizitatori din întregul oraș, ceea ce ne bucură și ne onorează.

În același timp, primarul Ciucu face apel la vizitatorii târgului să vină cu mijloace de transport în comun, aîn condițiile în care sunt au la dispoziție, practic, orice fel de mijloc de transport în comun din București:

  • cu metroul („celebrul metrou din Drumul Taberei este complet funcțional”, amintește Ciprian Ciucu);  există stație de metrou fix la parcul Drumul Taberei, f
  • cu tramvaiul 41, îi care lasă pe călători la doi pași de West Side Christmas Market, 
  • cu alte mijloace STB, în condițiile în care în zonă sunt funcționale mai multe linii de autobuze și troleibuze. 

De ce nu ajută să te duci cu mașina la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei

Motivul pentru care mijloacele de transport în comun sunt mai potrivite pentru o aventură la WSCM e exact acela care, probabil, v-a trecut deja prin minte: nu-s locuri de parcare suficiente. O spune și primarul Ciucu:

Cei care aleg să vin cu autoturism individual trebuie să știe că, dincolo de faptul că vor aglomera zona, vor pierde ei mai mult timp în trafic și vor avea mai puține ore la dispoziție pentru a le petrece la Târgul de Crăciun. Locurile de parcare publice sunt limitate în zonă iar cele rezidențiale sunt deja atribuite. La astfel de evenimente, peste tot în lume, se ajunge mult mai bine cu transportul public!

Primarul atrage atenția că, în Sectorul 6, Poliția Locală are toleranță zero pentru parcatul pe spațiul verde.

Îți recomandăm să citești și:

 

Cookies