BAZAR

Spectacolul INCENDIAR (la propriu!) „Classic meets contemporary” este REPROGRAMAT!

Maeştrii instrumentelor clasice şi creatorii de emoţie ne promit un show INCENDIAR, cu jocuri de lumini, proiecţii şi momente pline de emoţie, urmând să-i uimească chiar şi pe cei care au apucat să vada cele 30 de minute de spectacol.

*Classic Beat Orchestra este singura trupă din România care readuce muzica clasică în actualitate, realizând o serie de concerte LIVE, sub amprenta improvizațiilor și al reîmprospătării acestui gen muzical.

*Uninvented Theatre reprezintă teatrul de animație contemporan combinat cu momente speciale de dans în peisajul cultural românesc.

Detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/137466236459498/?ref=ts&fref=ts

Biletele pot fi cumpărate de aici: http://artanumusca.ro/2013/07/spectacolul-incendiar-classic-meets-contemporary-reprogramat.html

Promitem ca pe parcursul celor două ore de muzică şi teatru, singurul fum pe care îl veţi simţi va fi cel din regia spectacolului. Vă mulţumim pentru sprijin şi ne revedem joi, 1 August, ora 19:00!

Biletele şi invitaţiile rămân valabile, organizatorii suplimentând numărul de locuri la cererea publicului.
Bilete : între 30-50 lei pe https://www.myticket.ro/en/events/classic-meets-contemporary-cinema-patria-bucuresti-01-august-2013.html, în rețeaua Diverta( Mall Vitan, Magheru, Plaza, Unirea, Baneasa, Sun Plaza), Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, coolbuydeals.ro, groupon.ro
Cei nehotărâţi îşi vor putea achiziţiona bilete şi la intrare.

Sponsor: Aqua Carpatica şi Domeniile Sâmbureşti

Arta nu mușcă este un demers socio-cultural ce promovează activ tineri artiști talentați și proiecte de încurajarea consumului de artă, într-o manieră actuală și creativă.
www.artanumusca.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button