ÎN BUCUREȘTI

Spectacolul aviatic BIAS 2021 a fost amânat. Care este noua dată

Comitetul de Organizare BIAS – format din reprezentanții organizatorilor: CN Aeroporturi București, care este și sponsor principal, Statul Major al Forțelor Aeriene, Romaero și Aeroclubul României – s-a reunit joi, 6 mai, pentru a analiza posibilitatea continuării organizării BIAS, programat pe 5 septembrie 2021.

Luând în considerare toate aspectele organizatorice în contextul pandemiei de CoVid-19, inclusiv posibilele restricții privind numărul de spectatori precum și dificultățile privind finanțarea evenimentului, Comitetul de Organizare a decis suspendarea organizării BIAS 2021.

Comitetul se va reuni periodic pentru a analiza evoluția situației generale urmând ca, atunci când aceasta va redeveni favorabilă organizării unui eveniment de dimensiunea BIAS, să ia o decizie privind următoarea ediție a celui mai mare show aerian din această regiune a Europei.

Reamintim că, începând cu 2012, la BIAS au participat de fiecare dată peste 100.000 spectatori, numărul celor prezenți simultan pe platforma de la Băneasa și Romaero depășind frecvent 50.000.

Sursă foto: Facebook/ Bucharest International Air Show


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button