ARHIVA B365

Spectacolele, INTERZISE în campania electorală. Trăistariu: Mi-am luat apartament din prima campanie

ALEGERI LOCALE 2016. Spectacolele în scop electoral sunt interzise, aşa că artiştii nu mai pot decât să visesze la miile de euro care le intrau în buzunare pentru o singură oră de cântat. Pierderea lor este destul de mare deoarece în această perioadă, artiştii erau foarte solicitaţi iar onorariile lor aveau cel puţin 3 zerouri,  la Antena 3.

Mihai Trăistariu a declarat că în prima campanie mediatizată, în anii 2000, și-a luat primul apartament.

„Eu am prins prima campanie mediatizată și atunci mi-am luat primul apartament, ca dovadă că se câștigă. Într-o singură campanie, o singură lună. Acum se câștigă mai mult, pentru că unii și-au mărit prețurile(…). Am agenda plină în luna mai„, a spus Mihai Trăistariu.

ALEGERI LOCALE 2016. În campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie 2016, sunt interzise în campania electorală vehiculele inscripţionate cu sloganuri de campanie, vehiculele care difuzează materiale audio, în mers sau staţionar, spectacolele, serbările, focurile de artificii.

De asemenea, sunt interzise bannerele, mesh-urile, corturile publicitare, pavilioanele publicitare, panourile publicitare mobile, steagurile publicitare, calcane, ecrane publicitare, indicatoare publicitare direcţionale, strructuri de publicitate autoportante, mijloace de publicitate, panouri publicitare, proiecte publicitare speciale, publicitate luminoasă, publicitate pe vehicule.

Totodată, nu vor mai putea fi folosite pixuri, căni, ceasuri, tricouri, jachete, geci, impermeabile, pelerine, veste, şepci, căciuli, fulare, sacoşe sau pungi şi alte materiale de poliester, umbrelele, găleţile şi alte materiale din aceeaşi categorie, brichetele, chibriturile, produsele alimentare, produsele alcoolice, ţigările şi alte astfel de produse.

CITEŞTE ŞI  ALEGERI BUCUREŞTI 2016. A început campania electorală. Corturile şi bannerele trebuie să dispară


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button