ȘTIRI

Spectacole la Palatul Brâncovenesc, în weekend. INTRAREA LIBERĂ

In prima zi, pe 28 februarie, copii din centrele de plasament si scolile bucurestene impreuna cu educatoarele si profesoarele lor vor fi invitatii speciali ai evenimentului. Cei mici se vor bucura de un spectacol realizat de copii talentati, care vor sustine minirecitaluri, dar si reprezentatii de dans modern, informează un comunicat de presă al Primăriei.

De asemenea, acestia vor avea posibilitatea sa confectioneze martisoare si felicitari, in cadrul atelierelor de creatie organizate la Palat si se vor bucura de momentele de teatru si magie create special pentru ei. Spectacolele vor avea loc pe o scena amplasata in interiorul unui cort, amenajat in curtea domeniului brancovenesc.

Pe 1 martie, artisti ai Teatrului de Opereta si Musical „Ion Dacian” vor prezenta spectacolul – colaj de chansonete, ”Paris, mon amour”. Un act artistic inedit va fi si cel prezentat de trupa Obligo, constand intr-un show de improvizatie bazat in mare parte pe sugestiile publicului .

Pe 2 martie, atmosfera de sarbatoare va fi intretinuta la Palatul Brancovenesc de un DJ si trupa ”Ever East”.
Intrarea la spectacolele organizate pe 1 si 2 martie va fi gratuita.

Porti deschise la Palatul Mogosoaia

In perioada 1-9 martie, Primaria Municipiului Bucuresti le invita pe toate doamnele si domnisoarele sa viziteze gratuit Palatul si intreg domeniul brancovenesc. Vizitatoarele vor putea admira obiecte ce au apartinut familiei Brancoveanu, de o valoare inestimabila. Cuhnia, fosta bucătărie domnească, va fi una dintre atracţii, la fel şi Turnul porţii, Gheţăria (fostul depozit de gheaţă al palatului) sau Parcul englezesc cu grădini în stil italian (amenajarea sa peisagistică realizându-se între anii 1921 – 1922 sub îndrumarea Marthei Bibescu).

Program:
1 Martie

17.30 – 18.00 –concert trupa „Ever-East”
18.00 – 18.45 – trupa Obligo – spectacol de improvizatie
18.45 – 20.15 – „Paris, mon amour”, spectacol al Teatrului de Opereta si Musical „Ion Dacian”

2 Martie
11.00 – 13.00 – DJ GeannyDaMix
13.00 – 17.00 – Trupa „Ever East”


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button