Spectacole de dans, teatru și proiecții de film, în acest weekend, în Capitală. INTRAREA E LIBERĂ

de:
11 nov. 2015
0 Afișari
Spectacole de dans, teatru și proiecții de film, în acest weekend, în Capitală. INTRAREA E LIBERĂ

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart, Centrul de Creatie, Arta si Traditie, organizeaza in perioada 13-15 noiembrie, prima editie a Festivalului Love is in the ART. Evenimentul va aduce in fata publicului, in mai multe locatii din Capitala, piese de teatru, spectacole de dans contemporan, expozitii foto, proiectii de film si concerte.

PROGRAMUL FESTIVALULUI 

Vineri, 13 noiembrie

In prima zi a Festivalului, incepand cu ora 19:00, bucurestenii sunt asteptati la Teatrelli, unde vor avea parte de un show impresionant al artistului Momo Sanno.

Momo Sanno este un artist cu o cariera impresionanta de 15 ani, perioada in care a dansat in peste 2.000 de spectacole, in prezenta a 2.000.000 de spectatori. Momo Sanno isi fascineaza audienta de fiecare data printr-un mix inedit de stiluri de dans, tehnici si influente, reusind constant sa creeze momente vibrante.

Inainte de reprezentatie, de la ora 18:00, la Galeria Creart din Piata Alexandru Lahovari nr. 7, va avea loc vernisajul expozitiei foto Love is in the Photography, semnata de Vlad Eftenie, un nume extrem de apreciat in domeniul fotografiei urbane, si de Adi Bulboaca, unul dintre cei mai talentati fotografi de teatru.

Tot pe 13 noiembrie, de la ora 19:30, la Teatrul de Comedie, bucurestenii sunt asteptati la spectacolul „La vita e bella”, de Radu F. Alexandru, in regia lui Vlad Cristache, cu Delia Seceleanu, Cristian Iacob, Delia Nartea, Alexandru Conovaru.

De asemenea, organizatorii Love is in the ART ii invita pe cinefili, vineri seara, la proiectia filmului „Happy, Happy”, de Anne Sewitsky, la J’ai Bistrot, de la ora 19:00. Totodata, lungmetrajul spaniol „Stockholm”, in regia lui Rodrigo Sorogoyen, care a castigat trofeul TIFF 2014, va fi proiectat tot incepand cu ora 19:00, la Green Hours din Bucuresti, in cadrul primei editii a evenimentului Love is in the
ART.

Sambata, 14 noiembrie

Love is in the ART va continua sambata, de la ora 19:00, cu spectacolul de teatru „Edith Piaf”, scenariul si regia semnate de Malina Andrei la Teatrelli, iar la Green Hours cu proiectia filmului „Love Bus: cinci povesti de dragoste din Bucuresti”, de la ora 22:30. In programul proiectiilor de film se afla si „Io sono l’amore”, un
lungmetraj regizat de Luca Guadagnino, cu Tilda Swinton si Flavio Parenti, o tragica poveste de dragoste petrecuta in Milano la final de mileniu. Filmul, programat sambata, 14 noiembrie, de la ora 19:00, urmareste prabusirea clasei burgheze sub presiunea pasiunilor si a sentimentului de dragoste neconditionata.

Cei mici sunt asteptati de la ora 18:00, in sala Teatrului Excelsior, unde actorii de la Teatrul Ion Creanga le-au pregatit spectacolul „Spaima zmeilor”, de Mihai Ion si Gelu Colceag.

Teatrul de Arta isi deschide portile publicului, de la ora 19:15, pentru avanpremiera „Cerere in casatorie”, de A.P. Cehov, in regia lui Victor Olahut, piesa care ii are in distributie pe Florentina Nastase, George Constantinescu si Valentin Terente.

Duminica, 15 noiembrie

In cea de a treia zi de festival, la Teatrelli, incepand cu ora 19.00, va fi pus in scena spectacolul „Sluga la doi stapani”, de Carlo Goldoni, in regia lui Dan Tudor, iar la J’ai Bistrot, cinefilii vor putea viziona, incepand cu ora 19:00, „Hasta la Vista”, de Geoffrey Enthoven.

Intrarea este libera la toate evenimentele.

Cookies