BAZAR

Cel mai mare spectacol aviatic din România: Aeronautic Show Lacul Morii

Începând cu orele 11, spectatorii vor descoperi locul unde arta pilotajului aerian și nautic își pun în practică valoarea prin aplicații vitale vieții de zi cu zi.

Una din noutăţile aduse de Aeronautic Show 2012 este primul şi singurul hidroavion din categoria S.E.P din România care va scoate în evidenţă cât de apropiate sunt şi cât de bine se completează cele două domenii. În acelaşi timp, în cadrul celei de a doua ediţii a expoziţiei AeroNautic Expo 2012, spectatorii vor avea ocazia să interacţioneze cu profesioniştii şi tehnica pe care le-au admirat pe parcursul celor trei ore și jumătate de spectacol. 

Începând cu orele 14.00, după terminarea show-ului AeroNautic, Primăria şi Centrul Cultural European Sector 6 vor oferi bucureştenilor un spectacol susţinut de către Ansamblul Doina al Armatei, muzică de fanfară, exerciţii de Drill-Team, la care vor participa reprezentanţi ai regimentului 30 de Gardă Mihai Viteazu.

Cei care vor încheia seria spectacolelor din această sâmbătă pe Lacul Morii vor fi reprezentanţi ai Poliţieie de Frontiere care îşi vor încânta spectatorii cu exerciţii demonstrative de Arte Marţiale.

Pe lista participanților se numără: Brigada Specială de Intervenție „Vlad Țepeș” a Jandarmeriei Române, Smurd, Aeroclubul României, Yacht Club Mircea, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), Poliția de frontieră și Corporate Games.

Agenţia de Paraşutism, consultant în domeniul aeronautic, este cea care dă un alt sens termenului AeroNautic, într-un spectacol de acrobaţie aeriană şi nautică.

Publicul poate ajunge la eveniment utilizând următoarele mijloace de transport: tramvaiul 41, metrou – Staţia Crângaşi și autobuze 162, 163, 178.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button