Spectacol: Mother Africa Circus of Joy

de:
24 ian. 2011
0 Afișari
Spectacol: Mother Africa Circus of Joy

40 de artişti renumiţi din diferite ţări ale continentului african: Tanzania, Etiopia, Kenya, Sudan, Ghana, Burkina Faso, Coasta de Fildeş, Zimbabwe şi Africa de Sud, vor prezenta ingenioase numere de acrobaţie, jonglerii, contorsionism, muzică şi dansuri tradiţionale, un spectacol de circ plin de culoare şi vigoare.

Favoriţii publicului, contorsioniştii Lazaro şi Hasani din Kenya, împreună cu Brothers Ramadani din Tanzania au provocat valuri de emoţie în turneele anterioare.

Un număr de excepţie este un Rola-Rola African executat la nivel de competiţie internaţională.
Adagio Act din Etiopia este adorabil şi surprinde pe toată lumea. Icarian Games este un numar de jonglerie şi acrobaţie fantastic, aplaudat intens. Multe alte atracţii oferite de artişti cu bucurie şi entuziasm.

În fiecare spectacol formaţia InAfrica Band se joacă cu sunetele, cu sonorităţile din Africa pline de savoare şi ritm. O combinaţi între instrumentele tradiţionale şi cele moderne, colorează cântecele tradiţionale.

Momente alerte, fascinante şi tumultoase, acesta este modul în care este prezentat programul întregului show. Un deliciu pentru public.

MOTHER AFRICA Circus of Joy nu este un spectacol conceput doar cu intenţia de a prezenta cultura africană ci şi pentru a distra şi bucura publicul spectator.

Cu acest gând Wintson Ruddle, director de creaţie şi producător al show-ului, strânge permanent artişti de valoare africani în echipa sa, şi îi face cunoscuţii în lumea întreagă.

Bilete disponibile la casa de bilete VREAUBILET.ro din Unirea Shopping Center, et.2, corp central, in fata intrarii in aripa Calarasi, Casa de bilete VREAUBILET.ro din cadrul galeriei comerciale Carrefour Baneasa, Casa de bilete VREAUBILET.ro din cadrul galeriei comerciale Real Vitan,online prin www.vreaubilet.ro, si prin curierat cu plata la livrare.

Cookies